ALERTĂ Proasta s-a bășit în batic! Dăncilă: „Scopul PSD este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut”

ALERTĂ Proasta s-a bășit în batic! Dăncilă: „Scopul PSD este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut”

Proasta a comis miercuri o nouă gafă, ea declarând că scopul partidului pe care îl conduce este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut, potrivit unei înregistrări audio publicate de digifm.ro.

„Scopul partidului social democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut”, a spus ea.

Ascultă aici declarația Vioricăi Dăncilă

Declarația poate fi urmărită la minutul 32:15

Prezentă duminică în Vrancea, în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, Dăncilă a făcut și acolo o gafă. Ea a spus că luptă „împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”, potrivit unei înregistrări difuzate de  Realitatea de Vrancea .

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr, cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca în deciziile președintelui să se regăsească și pensionarii, și tinerii, și femeile, și bărbații care au grija familiei lor”, a afirmat Dăncilă.

De asemenea, Viorica Dăncilă a susținut vineri, la Timișoara, că românii care vorbesc limbi străine, în special engleză, ”țin mai puțin la această țară”, pentru că se duc la Bruxelles și spun ”foarte ușor” ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa