ALERTĂ Proasta s-a pișat lângă tigaie! Azi a spus „eu însumi” după ce săptămâna trecută spusese „tu însuși”! Și fără consilieră, tot dobitoacă a rămas!

ALERTĂ Proasta s-a pișat lângă tigaie! Azi a spus „eu însumi” după ce săptămâna trecută spusese „tu însuși”! Și fără consilieră, tot dobitoacă a rămas!

ALERTĂ Proasta s-a pișat lângă tigaie! Azi a spus „eu însumi” după ce săptămâna trecută spusese „tu însuși”! Și fără consilieră, tot dobitoacă a rămas! Dăncilă are probleme cu adjectivul pronominal de întărire: După ce săptămâna trecută a gafat spunând „tu însuși”, azi a greșit din nou, spunând „eu însumi”.

 Premierul Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă vineri, spunând „eu însumi” în loc de „eu însămi”, pocind din nou, la doar o săptămână distanță, forma corectă a adjectivului pronominal de întărire.

„Eu însumi am fost 9 ani europarlamentar”, a spus Dăncilă în cadrul unei declarații de presă susținute la Nucet, județul Dâmbovița.

Săptămâna trecută, pe 23 aprilie, premierul a pocit același adjectiv pronominal de întărire, când a spus ”tu însuși” în loc de tu însuți.

“A fi educator, învățător sau profesor înseamnă ca tu însuși să înveți zi de zi și să ții pasul cu noi metode de predare, mai atractive și mai apropiate de copii și de tineri. Proiectul ‘Creatori de educație’ este conceput și realizat ca o platformă modernă online, prin intermediul căreia dascălii pot face schimburi de bune-practici“, a spus Dăncilă la conferința de lansare a proiectului educațional “Creatori de educație”, împreună cu ministrul Educației Ecaterina Andronescu și în fața unei audiențe formate din profesori, elevi, părinți și experți în educație.

De când a preluat funcția de premier, la începutul lui 2018, Viorica Dăncilă a fost protagonista unor numeroase gafe de exprimare și de protocol.



Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Citiți și judecați voi...