ALERTĂ Procuroarea PSD i-a făcut și al treilea dosar fostei șefe DNA! Tot pe filiera Ghiță/Ploiești

ALERTĂ Procuroarea PSD i-a făcut și al treilea dosar fostei șefe DNA! Tot pe filiera Ghiță/Ploiești

ALERTĂ Procuroarea PSD i-a făcut și al treilea dosar fostei șefe DNA! Tot pe filiera Ghiță/Ploiești. Televiziunea lui Ghiță a anunțat joi seară că procuroarea PSD i-a făcut Laurei Codruța Kovesi un al treilea dosar. Mai nou, fosta șefă a DNA va fi pusă sub acuzare pentru șantaj și represiune nedreaptă. 

Informația prezentată de RTV și preluată de toate vuvuzelele Propagandei PSD: 

„Laura Codruţa Kovesi, al treilea dosar la Parchetul General

România TV anunţă  informații în exclusivitate din cel de-al treilea dosar penal pentru Laura Codruța Kovesi. Aceasta este acuzată că a făcut şantaj în sediul DNA!

Un important om de afaceri a depus o plângere la Secţia de investigare a magistraţilor, în care liderii de la DNA Ploieşti şi Laura Codruţa Kovesi sunt acuzaţi de şantaj, anunţă România TV. Conform sursei citate, omul de afaceri era presat să depună o plângere împotriva lui Vlad Cosma.

Potrivit România TV, în acest cel de-al treilea dosar deschis la Secție, Laura Codruţa Kovesi ar fi acuzată de şantaj şi de represiune nedreaptă. Afaceristul care a denunțat-o a precizat că la amenințările lui Kovesi ar fi fost prezenți și martori, care vor fi chemaţi la audieri. De asemenea, procurorii Onea şi Negulescu ar urma și ei să fie audiați.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…