ALERTĂ PSD a trecut la amenințări directe la adresa oamenilor cinstiți! Lider marcant PSD: Membrii PSD vor riposta! VIDEO

ALERTĂ PSD a trecut la amenințări directe la adresa oamenilor cinstiți! Lider marcant PSD: Membrii PSD vor riposta! VIDEO

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat la Digi24 că Opoziția din România acuză orice act administrativ de hoție, iar acest lucru va genera o contrareacție din partea cealaltă. Alegătorii PSD nu vor mai suporta toate aceste acuze împotriva partidului de la putere și „vor riposta”. „Mi-e frică de ce se va întâmpla în campaniile electorale care urmează și care vor genera foarte multe orgolii și foarte mult sentiment”, precizează Gabriel Zetea.

„S-a ajuns la această situație în care încet încet justiția coboară în stradă în România. Este o zi rușinoasă pentru întreaga societate românească, pentru că justiția trebuie să fie făcută în sala de judecată. Vorbim despre un proces, cineva acuză, cineva se apară, iar cei care vor da verdictul final vor fi judecătorii și nimeni nu va putea să contrazică într-un fel sau altul decizia judecătorilor. Ea va trebui să fie acceptată de toată lumea.

Trebuie să ne punem întrebarea mai mult cum am ajuns în această situație, că un proces, al oricui ar fi el, să fie atâta de comentat în spațiul public, și mai ales comentat în stradă.

Clasa politică ar trebui să fie modele pentru societate și, în loc să ne acuzăm reciproc în fiecare zi de hoție - deocamdată asta e opoziția în România, că se întâmplă vreo lege, e hoție, că se întâmplă vreun act administrativ, e hoție. Toată această retorică preluată de opoziție până la cel mai mic sat din România, orice act administrativ este deja acuzat de hotie. Lucrul asta va genera o contrareacție din partea cealaltă.

De obicei, alegătorii PSD sunt oameni ceva mai așezați, care nu ies toată ziua în stradă, pentru că de obicei la orele acelea, ei sunt la muncă.

La un moment dat, nu vor mai suporta toate aceste acuze la nivel general impotriva PSD și vor riposta și mi-e frică de ce se va întâmplă în campaniile electorale care urmeaza și care vor genera foarte multe orgolii și foarte mult sentiment. În momentul în care va continua toată această retorică a opoziției vizavi de hoția imaginară din România și felul în care vor reacționa și susținătorii PSD, pentru că se va întâmplă în acest lucru”, declară Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

„Ma îngrijorează cele spuse de un reprezentant al PSD, dar într-un fel anticipeaza probabil o evoluție negativă”, a declarat Laura Scântei, sentaor PNL, la Digi24.

Liviu Dragnea a fost luni prezent la ICCJ, iar completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție care judecă dosarul angajărilor fictive din Teleorman, în care liderul PSD este inculpat, a decis o nouă amânare. Va fi un nou termen pe 20 mai.

În momentul în care Liviu Dragnea a ajuns la instanța supremă a avut loc o încăierare la ICCJ. 

Au fost luate măsuri speciale de siguranţă. Jandarmii au montat garduri pe trotuar pentru a împiedica eventualii protestatari.

Sute de oameni s-au aflat acolo, liderul PSD făcându-și cu greu loc printre ei, fiind flancat de jandarmi dar și de susținături PSD.

În momentul în care Liviu Dragnea a ajuns acolo s-a produs o încăierare. Jandarmii l-au flancat pe liderul PSD în clădire. Potrivit relatărilor de la fața locului, unele persoane au aruncat cu apă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”