ALERTĂ PSD, atac IMBECIL la președinte, deși președintele nu a zis nimic după publicarea bugetului!

ALERTĂ PSD, atac IMBECIL la președinte, deși președintele nu a zis nimic după publicarea bugetului!

ALERTĂ PSD, atac IMBECIL la președinte, deși președintele nu a zis nimic după publicarea bugetului! PSD, mesaj către Iohannis, deși președintele nu a zis nimic după publicarea bugetului: „Nu vă mai amestecați în lucrurile pe care nu le înțelegeți! Vă mulțumim!”

PSD a trimis vineri „un mesaj special” către Klaus Iohannis, în contextul publicării bugetului pentru 2019, deși președintele nu s-a pronunțat încă pe subiectul proiectului propus de guvernarea actuală.

„Creșterea investițiilor reprezintă principala țintă a bugetului pe anul 2019”, susține PSD într-o postare pe Facebook, care se încheie cu „un mesaj special pentru președintele Iohannis: Nu vă mai amestecați în lucrurile pe care nu le înțelegeți! Vă mulțumim!”

Ce mai spune principalul partid de la guvernare:

”Domeniile prioritare sunt investițiile în infrastructura de transport (5,6 miliarde lei), investițiile în educație (2 miliarde lei), investițiile în aparatura medicală (1,8 miliarde pentru incubatoare, ecografe, RMN-uri etc) și investițiile în dezvoltarea locală (2,5 miliarde prin PNDL, pentru școli, grădinițe, drumuri locale, canalizări și alimentări cu apă etc.). Sunt de asemenea asigurați toți banii pentru pensii și salarii, inclusiv pentru majorările prevăzute în acest an conform programului de guvernare. Cresc substanțial și sumele alocate primăriilor și consiliilor județene, iar 99,9% dintre aleșii locali apreciază noul buget. Tot în acest an, România va depăși pragul de 1.000 miliarde lei la Produsul Intern Brut.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”