ALERTĂ PSD, atac IMBECIL la președinte, deși președintele nu a zis nimic după publicarea bugetului!

ALERTĂ PSD, atac IMBECIL la președinte, deși președintele nu a zis nimic după publicarea bugetului! PSD, mesaj către Iohannis, deși președintele nu a zis nimic după publicarea bugetului: „Nu vă mai amestecați în lucrurile pe care nu le înțelegeți! Vă mulțumim!”

PSD a trimis vineri „un mesaj special” către Klaus Iohannis, în contextul publicării bugetului pentru 2019, deși președintele nu s-a pronunțat încă pe subiectul proiectului propus de guvernarea actuală.

„Creșterea investițiilor reprezintă principala țintă a bugetului pe anul 2019”, susține PSD într-o postare pe Facebook, care se încheie cu „un mesaj special pentru președintele Iohannis: Nu vă mai amestecați în lucrurile pe care nu le înțelegeți! Vă mulțumim!”

Ce mai spune principalul partid de la guvernare:

”Domeniile prioritare sunt investițiile în infrastructura de transport (5,6 miliarde lei), investițiile în educație (2 miliarde lei), investițiile în aparatura medicală (1,8 miliarde pentru incubatoare, ecografe, RMN-uri etc) și investițiile în dezvoltarea locală (2,5 miliarde prin PNDL, pentru școli, grădinițe, drumuri locale, canalizări și alimentări cu apă etc.). Sunt de asemenea asigurați toți banii pentru pensii și salarii, inclusiv pentru majorările prevăzute în acest an conform programului de guvernare. Cresc substanțial și sumele alocate primăriilor și consiliilor județene, iar 99,9% dintre aleșii locali apreciază noul buget. Tot în acest an, România va depăși pragul de 1.000 miliarde lei la Produsul Intern Brut.”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

4 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

5 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante