ALERTĂ PSD confirmă că vor fi secții de votare SEPARATE pentru referendum și europarlamentare

ALERTĂ PSD confirmă că vor fi secții de votare SEPARATE pentru referendum și europarlamentare

ALERTĂ PSD confirmă că vor fi secții de votare SEPARATE pentru referendum și europarlamentare. Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Mircea Drăghici, a confirmat, joi, că vor fi organizate secții de votare separate pentru europarlamentare și pentru referendum. Reprezentanții USR au fost cei care au anunțat inițial această mutarea anti-referendum a PSD, spunând că miza ar fi o prezență redusă atât la referendum, cât și la europarlamentare, fapt care ar avantaja partidul condus de Liviu Dragnea.

"Legea nu ne permite decât secții de votare diferite. Aduceți-vă aminte că atunci când a fost organizat un referndum în paralel cu orice alt scrutin electoral, au fost secții de votare diferite", a anunțat Mircea Drăghici, coordonatorul campaniei pentru europarlamentare.

Mircea Drăghici a făcut acest anunț oficial joi, înaintea unei întâlniri cu liderii PSD din teritoriu pentru pregătirea campaniei electorale a PSD pentru alegerile parlamentare din 26 mai. La întâlnire participă și Liviu Dragnea și secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /