ALERTĂ PSD l-a enervat pe Ștefan Bănică jr.! „Avem cel mai incapabil guvern din ultimii 100 de ani”. 2000 de oameni l-au aplaudat la scenă deschisă!

ALERTĂ PSD l-a enervat pe Ștefan Bănică jr.! „Avem cel mai incapabil guvern din ultimii 100 de ani”. 2000 de oameni l-au aplaudat la scenă deschisă!

ALERTĂ PSD l-a enervat pe Ștefan Bănică jr.! „Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani. Avem cel mai incapabil guvern din ultimii 100 de ani”. 2000 de oameni l-au aplaudat la scenă deschisă!

Stefan Banica jr. (51 de ani) a avut, in timpul spectacolului de 8 Martie din Bucuresti, un mesaj dur fata de actuala guvernare. Este neobisnuit pentru Banica sa aiba astfel de abordari.

”Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani. Avem cel mai incapabil guvern din ultimii 100 de ani”, a declarat Stefan Banica Jr., potrivit unui jurnalist realitatea.net, prezent la spectacol. Acest mesaj a fost transmis inainte de a canta melodia ”Vorbe in vant”.

 Dupa ce a rostit aceste cuvinte, cei peste 2.000 de oameni aflati in sala s-au ridicat si l-au aplaudat indelung.

Un alt participant la concert a scris, pe Facebook, ca momentul s-a ”ridicat la nivelul gravitatii a ceea ce se intampla in societate”.

”La cate lucruri grave s-au petrecut astazi in Romania mi-a fost rusine sa dau check in la Circ, la concertul lui Stefan Banica. A existat insa un moment care s-a ridicat la nivelul gravitatii a ceea ce se intampla in societate: Banica, de regula foarte neutru pe scena, a izbucnit in fata spectatorilor: “Nu am avut in ultima suta de ani guvern mai incapabil decat acesta”. Aplauzele prelungite ale intregii sali m-au uns pe suflet”, a scris Daniel Klinger.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia