ALERTĂ PSD, nou atac DEMENT la BNR! Noi acuzații năucitoare! Fraților, ce trag ăștia pe nas?

ALERTĂ PSD, nou atac DEMENT la BNR! Noi acuzații năucitoare! Fraților, ce trag ăștia pe nas?

ALERTĂ PSD, nou atac DEMENT la BNR! Noi acuzații năucitoare! Fraților, ce trag ăștia pe nas? PSD susține luni, într-o nouă postare pe Facebook, că creșterea euro este artificială și se întreabă ce măsuri ia Banca Națională a României (BNR). "Ce face BNR care are obligația să supravegheze sistemul bancar și să asigure stabilitatea cursului de schimb?", se întreabă social-democrații pe pagina oficială a partidului.

"Dacă nu există cauze naturale, atunci creșterea euro nu poate fi decât artificială. Dacă investițiile străine au crescut și au adus mai mulți euro în țară, dacă s-au absorbit mai multe fonduri europene care au adus mai mulți euro în România, dacă au plecat mai puțini români din țară și au scos mai puțini euro, dacă importurile nu au crescut și nu a fost nevoie de mai multă valută...dacă în jurul României euro scade...atunci creșterea euro este artificială! Ce face BNR care are obligația să supravegheze sistemul bancar și să asigure stabilitatea cursului de schimb?", scrie PSD pe pagina de Facebook.

În contextul în care în ultimele săptămâni cursul euro/leu a crescut accelerat, PSD atacă Banca Națională și sugerează că instutuția se face vinovată pentru aceasta situație. PSD a postat în urmă cu câteva zile un mesaj prin care solicita BNR"să-și facă datoria pentru că are rezerve valutare cu care poate să intervină și să stopeze creșterea euro".


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”