ALERTĂ PSD revine cu atacurile demente la Justiție! Fifor: „Dorim eliberarea lui Dragnea. Au distrus destine, decizia CCR este cutremurătoare”

ALERTĂ PSD revine cu atacurile demente la Justiție! Fifor: „Dorim eliberarea lui Dragnea. Au distrus destine, decizia CCR este cutremurătoare”

Risc Seismic

ALERTĂ PSD revine cu atacurile demente la Justiție! Fifor: „Dorim eliberarea lui Dragnea. Au distrus destine, decizia CCR este cutremurătoare”. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a reluat, joi seara, atacurile impotriva Justitiei, de data aceasta folosind ca pretext decizia CCR privind completurile de trei judecatori.

Fifor a sustinut la Antena 3 ca deciziile completurilor de trei judecatori, in cazurile de coruptie, au „distrus destine”. El a anuntat ca PSD doreste eliberarea lui Liviu Dragnea.

„Nimeni nu se dezice de Dragnea. Ne dorim sa fie puternic si sa fie eliberat daca asta e decis de instanta. Ce spune decizia CCR de ieri, dincolo de persoana? E vorba de principii: tot ce s-a dat din 2003 incoace a fost dat de complete de judecata constituite nelegal. Este cutremurator. Au distrus destine, au trimis in spatele gratiilor fara ca aceste completuri sa aiba dreptul sa faca lucrul acesta.

(…) Vin de la ceremonia de la ambasada SUA, in justitia lor omul are dreptul la o judecata corecta. Decizia CCR este una din cele mai cutremuratoare decizii care s-au putut da in istoria postdecembrista. Nu stiu cum se va putea reaseza societatea.

(…) Nu ataca nimeni justitia, dar ne dorim ca sistemul sa fie corect, nu cladit pe abuzuri, pe protocoale. Sunt poate oameni care si-au ispasit pedeapsa si nu vor putea niciodata sa primeasca o reparatie pentru ce s-a intamplat”, a declarat Fifor la Antena 3.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale