ALERTĂ Pușcăriașul Voiculescu, atac DEMENT la Isărescu! Oameni buni, în România începe să pută a Putin!

ALERTĂ Pușcăriașul Voiculescu, atac DEMENT la Isărescu! Oameni buni, în România începe să pută a Putin!

ALERTĂ Pușcăriașul Voiculescu, atac DEMENT la Isărescu! Oameni buni, în România începe să pută a Putin!

Ce a scris pușcăriașul pe  blogul său :

„Refuzul domnului Mugur Isărescu de a răspunde unei invitații oficiale la o dezbatere în cadrul Parlamentului – și, mai ales, forma stridentă a acestui refuz, prin interpuși iritați – ridică o mare problemă de legitimitate: atât a Parlamentului sfidat – pentru a câta oara – de persoane care se consideră mai presus de lege și de instituția fundamentală a democrației, dar mai ales a domnului Isărescu.

După aproape 30 de ani în funcție, Guvernatorul BNR nu pare să mai facă diferența între afinitățile personale și responsabilitățile poziției publice pe care o ocupă.

Derutat de propria longevitate birocratică, încărcat de importanța pe care i-o atribuie subiectiv un sistem interesat să-i exploateze vanitatea, Mugur Isărescu a rătăcit dreapta măsură: ceartă Guvernul, Parlamentul și, în general, pe toți cetățenii care, spre exemplu, își doresc să acceseze credite cu dobânzi corecte.

Excesele tot mai frecvente ale Guvernatorului BNR creează o situație absolut inadecvată pentru conducătorul instituției care are ca rol fundamental “asigurarea și menținerea stabilității prețurilor” și sprijinirea politicii economice generale a Statului (v. Statutul BNR).

Pentru a nu-și compromite la final întreaga carieră, domnul Isărescu trebuie sprijinit să-și regăsească fireasca măsură, să își separe dimensiunea publică de veleitățile personale. Probabil că, în cele din urmă, Parlamentul îl va ajuta în acest sens.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...