ALERTĂ Pușcăriașul Voiculescu, atac DEMENT la Isărescu! Oameni buni, în România începe să pută a Putin!

ALERTĂ Pușcăriașul Voiculescu, atac DEMENT la Isărescu! Oameni buni, în România începe să pută a Putin!

Ce a scris pușcăriașul pe blogul său:

„Refuzul domnului Mugur Isărescu de a răspunde unei invitații oficiale la o dezbatere în cadrul Parlamentului – și, mai ales, forma stridentă a acestui refuz, prin interpuși iritați – ridică o mare problemă de legitimitate: atât a Parlamentului sfidat – pentru a câta oara – de persoane care se consideră mai presus de lege și de instituția fundamentală a democrației, dar mai ales a domnului Isărescu.

După aproape 30 de ani în funcție, Guvernatorul BNR nu pare să mai facă diferența între afinitățile personale și responsabilitățile poziției publice pe care o ocupă.

Derutat de propria longevitate birocratică, încărcat de importanța pe care i-o atribuie subiectiv un sistem interesat să-i exploateze vanitatea, Mugur Isărescu a rătăcit dreapta măsură: ceartă Guvernul, Parlamentul și, în general, pe toți cetățenii care, spre exemplu, își doresc să acceseze credite cu dobânzi corecte.

Excesele tot mai frecvente ale Guvernatorului BNR creează o situație absolut inadecvată pentru conducătorul instituției care are ca rol fundamental “asigurarea și menținerea stabilității prețurilor” și sprijinirea politicii economice generale a Statului (v. Statutul BNR).

Pentru a nu-și compromite la final întreaga carieră, domnul Isărescu trebuie sprijinit să-și regăsească fireasca măsură, să își separe dimensiunea publică de veleitățile personale. Probabil că, în cele din urmă, Parlamentul îl va ajuta în acest sens.”

Galerie foto și documente



Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…