ALERTĂ Rareș Bogdan a povestit cum fost primită Kovesi pe aeroport! „ Am fost acolo, oamenii aplaudau, o încurajau. Măi penalilor, măi nenorociților, nu mai manipulați”

ALERTĂ Rareș Bogdan a povestit cum fost primită Kovesi pe aeroport! „ Am fost acolo, oamenii aplaudau, o încurajau. Măi penalilor, măi nenorociților, nu mai manipulați”

ALERTĂ Rareș Bogdan a povestit cum fost primită Kovesi pe aeroport! „ Am fost acolo, oamenii aplaudau, o încurajau. Măi penalilor, măi nenorociților, nu mai manipulați.” Rares Bogdan a anuntat, duminica seara, la Realitatea TV ca vineri s-a aflat in Aeroportul Otopeni chiar in timpul in care Laura Codruta Kovesi se indrepta sa ia avionul spre Bruxelles. El a povestit care au fost reactiile oamenilor obisnuiti in momentul in care au vazut-o pe fosta sefa a DNA.

„Am vazut reactia oamenilor din aeroportul Otopeni in momentul cand trecea Laura Codruta Kovesi, mergeam in spatele ei. Oameni buni, vreau sa-i vad pe colegii mei jurnalisti de la alte televiziuni, pe politicienii Romaniei de la PSD, ALDE, sa obtina din partea oamenilor o reactie similara cand trec. Cel mai neobrazat individ, Tariceanu, in afara de Dragnea, sa faca acelasi exerciriu.

Am vazut si aplauze, si semnul victoriei, si ‘Rezistati’, si ‘Mergeti inainte’. Eram in spate, am vazut reactiile.

Mai penalilor, mai nenorocitilor, nu mai manipulati. Incercati sa aveti parte de aceleasi reactii. Lumea nu e tampita, lumea nu e proasta, lumea nu se lasa manipulata”, a declarat Rares Bogdan, duminica seara.

Laura Codruta Kovesi a plecat spre Bruxelles, vineri la pranz, la scurt timp dupa ce a fost audiata de procurorul Adina Florea de la Sectia speciala de investigare a infractiunilor din justitie.

Duminica seara, europarlamentarul ALDE Renate Weber a anuntat la Antena 3 ca Laura Codruta Kovesi este dorita de „foarte multe state membre” in fruntea Parchetului European.

„Exista o dorinta uriasa ca doamna Kovesi sa obtina aceasta functie”, a declarat Weber la Antena 3.

„A cui dorinta?”, a intrebat Mihai Gadea extrem de nervos. In studio se mai aflau si Mircea Badea si Mugur Ciuvica.

„Este o dorinta a foarte multor state membre. In Colegiul Comisiei Europene s-a pus problema sa li se recomande celorlalti doi candidati sa se retraga. Este posibil sa se retraga in curand”, a dezvaluit europarlamentarul ALDE, nemtionand ca are informatii de la prima mana.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 Așa o fi?

4 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

5 Poza asta spune tot...