ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj-CHEIE despre Realitatea TV!

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj-CHEIE despre Realitatea TV!

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj-CHEIE despre Realitatea TV!

Ce a scris dușmanul de moarte al PSD în urmă cu câteva minute:

„România fără Realitatea TV. Nu se poate!

“Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea”

Ar fi fost ca un copil de câteva luni căruia îi arăți hăinuțele și-l lași să se îmbrace singur. Credeți că exagerez? Gândiți-vă la anul 2014, la OUG 13, la 10 august – ca să mă refer doar la câteva momente când adevărul, asumat de Realitatea TV în ciuda unor riscuri gigantice, a fost rostit. Subliniez: știindu-se că pot fi consecințe fatale!

Adevărul, asumat de jurnaliștii Realitatea TV, pus în slujba oamenilor cinstiți din interiorul frontierelor și din Diaspora, a mobilizat conștiințele și a dat picătura de energie necesară pentru salvarea in extremis.

Suntem datori să nu uităm! În 2014, Realitatea TV a mediatizat intens boicotarea, de către PSD, a alegerilor din Diaspora, i-a dat pe post pe sute de români care așteptau să voteze. Aproape toate transmisiile Realității TV începeau și se terminau cu cozile de 8, 10 ore la care au stat frații noștri din UK, Franța, Italia, Spania, Germania ș.a.m.d. la primul tur de scrutin, fapt care a reprezentat impulsul necesar cetățenilor din țară pentru a ieși la urne. 2.3 milioane de voturi au fost aduse astfel, iar Klaus Iohannis a fost ales. Să nu uităm!

Emisiunile-maraton din momentul OUG 13, când o mână de îmbuibați aproape s-au văzut cu conștiințele albite prin dezincriminarea jafului instituționalizat de partid, i-au ajutat pe români se priceapă că în țară se petrece un rapt. Și au vorbit! 600.000 de cetățeni au întors soarta țării, iar contribuția Realității TV, care alături de media online și cei activi pe rețelele de socializare au luptat la baionetă, nu poate fi uitată.

Mediatizarea protestului din 10 august, deconspirarea scenariilor prin care s-a urmărit inducerea unei realități false, aceea a unei tentative de lovitură de stat, dezbaterile găzduite de Realitatea TV au arătat adevărul de incontestat: Jandarmeria a gazat și a bătut oameni pașnici care au avut îndrăzneala să spună doar „Dragnea, destul!” și „În democrație, hoții stau la pușcărie”!

Imaginile Realitatea TV de la aceste evenimente au fost preluate de media din întreaga lume și au contribuit la diseminarea adevărului despre România: o țară din Uniunea Europeană unde puterea abuzează de votul cetățenilor pentru a salva un grup restrâns de politicieni de rigoarea legii penale. 

...Dar mai sunt! Realitatea TV a fost sigura televiziune care i-a dat în cap lui Liviu Dragnea cu promisiunile din 2016 seară de seară, care a demascat minciunile criminale ale liderului PSD. Realitatea TV a fost singura televiziune care a făcut aproape un jurnal de front cu încercările disperate ale PSD-ALDE de a modifica Legile justiției, codurile penale, a arătat abuzul de putere al CCR – torpilarea Laurei Codruța Kovesi, torpilarea sentințelor de condamnare, torpilarea probelor. Toate aveau un singur scop: să scape “Grupul Infractional Organizat” ce a pus stapanire pe Kiselef 10 si aproape pe toata Romania, de închisoare.

Acum, imaginați-vă că Realitatea TV nu ar fi existat...”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban