Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! Mă lovesc de problema asta zilnic, zilnic!!! Ce stat criminal! Asta de ce nu este o urgență nici în Guvern, nici în Parlament?

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! Mă lovesc de problema asta, zilnic zilnic!!! Ce stat criminal! Asta de ce nu este o urgență nici în Guvern, nici în Parlament?

Ce a scris pe Facebook Rareș Bogdan:

„Revin: România este pe primul loc din Europa la mortalitatea cauzată de cancer. Cauza: depistarea în stadii avansate. Peste 83.000 de români au fost diagnosticați cu cancer în 2018.!!!!! 70% dintre ei, pe fondul depresiei survenite din cauza calității vieții. Chiar dacă nu voi activa în comisia de sănătate a P.E., voi cere colegilor să se intereseze cum funcționează în alte țări programele de screening, căci văd că ăștia de la guvernare dorm pe ei. În România nu există programe ample de screening, nu se monitorizează semnele incipiente, oamenii mor pe capete. Mă lovesc de problema asta zilnic, zilnic!!! Ce stat criminal! Asta de ce nu este o urgență nici în Guvern, nici în Parlament? Cu siguranță știți că un factor declanșator al cancerului este depresia! 1 milion de români sunt diagnosticați cu depresie, iar acestea sunt doar cazurile unde oamenii au mers la medic (OMS arată că depresia va deveni principala cauză de deces în lume). Dumnezeu știe care este situația reală la noi! Cauza depresiei? Calitatea vieții! Șomaj, lipsa perspectivei, disperarea... Când se diagnostichează cancerul? Majoritatea cazurilor sunt oameni de cca. 50 de ani. Oameni buni, jumătate dintre șomerii români au peste 50 de ani! Ei practic nu au nicio șansă de angajare, deoarece deși există cursuri de recalificare, nu avem o politică națională acordată, srtucturată, cu psihologi, consultanți, care să rezolve PE BUNE această situație. Sunt județe cu șomaj masiv - situația la 31 martie: Vaslui (8,10%), Teleorman (7,44%), Dolj (7,43%), Mehedinţi (7,21%), Buzău (6,87%), Galaţi (5,91%), Olt (5,78%), Bacău (5,53%), Ialomița (5,4%).
Ei sunt consecința directă a privatizărilor făcute de Guvernele Năstase și Tăriceanu – pe bani puțini, ceruți de statul lor, capturat, nu negociați!”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Marea campioană a României, Andreea Răducan, jignită și înjurată de postacii PSD după ce a îndemnat rom…

2 ALERTĂ Priviți! O singură femeie, cu inimă mare, i-a dat cu cracii-n sus pe pesediști, la Bârlad! Dăncilă a da…

3 VIDEO „Hoțule!”, „Infractorule!”, „Mai ai șapte zile!” Dragnea, huiduit la inaugurarea lucrărilor la drumul ex…

4 VIDEO Acesta este clipul președintelui INTERZIS de slugile PSD din CNA și Autoritatea Electorală Permanentă!

5 Cum vrea Dragnea să fure alegerile din 26 mai și să paroleze România

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing