ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! Mă lovesc de problema asta zilnic, zilnic!!! Ce stat criminal! Asta de ce nu este o urgență nici în Guvern, nici în Parlament?

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! Mă lovesc de problema asta zilnic, zilnic!!! Ce stat criminal! Asta de ce nu este o urgență nici în Guvern, nici în Parlament?

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! Mă lovesc de problema asta, zilnic zilnic!!! Ce stat criminal! Asta de ce nu este o urgență nici în Guvern, nici în Parlament?

Ce a scris pe Facebook Rareș Bogdan:

„Revin: România este pe primul loc din Europa la mortalitatea cauzată de cancer. Cauza: depistarea în stadii avansate. Peste 83.000 de români au fost diagnosticați cu cancer în 2018.!!!!! 70% dintre ei, pe fondul depresiei survenite din cauza calității vieții. Chiar dacă nu voi activa în comisia de sănătate a P.E., voi cere colegilor să se intereseze cum funcționează în alte țări programele de screening, căci văd că ăștia de la guvernare dorm pe ei. În România nu există programe ample de screening, nu se monitorizează semnele incipiente, oamenii mor pe capete. Mă lovesc de problema asta zilnic, zilnic!!! Ce stat criminal! Asta de ce nu este o urgență nici în Guvern, nici în Parlament? Cu siguranță știți că un factor declanșator al cancerului este depresia! 1 milion de români sunt diagnosticați cu depresie, iar acestea sunt doar cazurile unde oamenii au mers la medic (OMS arată că depresia va deveni principala cauză de deces în lume). Dumnezeu știe care este situația reală la noi! Cauza depresiei? Calitatea vieții! Șomaj, lipsa perspectivei, disperarea... Când se diagnostichează cancerul? Majoritatea cazurilor sunt oameni de cca. 50 de ani. Oameni buni, jumătate dintre șomerii români au peste 50 de ani! Ei practic nu au nicio șansă de angajare, deoarece deși există cursuri de recalificare, nu avem o politică națională acordată, srtucturată, cu psihologi, consultanți, care să rezolve PE BUNE această situație. Sunt județe cu șomaj masiv - situația la 31 martie: Vaslui (8,10%), Teleorman (7,44%), Dolj (7,43%), Mehedinţi (7,21%), Buzău (6,87%), Galaţi (5,91%), Olt (5,78%), Bacău (5,53%), Ialomița (5,4%).
Ei sunt consecința directă a privatizărilor făcute de Guvernele Năstase și Tăriceanu – pe bani puțini, ceruți de statul lor, capturat, nu negociați!”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…