ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj dramatic în miez de noapte! „Vineri urmează lovitura de grație pentru România oamenilor cinstiți!”

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj dramatic în miez de noapte! „Vineri urmează lovitura de grație pentru România oamenilor cinstiți!”

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj dramatic în miez de noapte! „Vineri urmează lovitura de grație pentru România oamenilor cinstiți!”

Ce a scris jurnalistul pe Facebook:

„Programul de guvernare “Savarea Penalilor” in plina desfasurare. Romania pe urmele Republicii Vanuatu! Vineri urmeaza lovitura de gratie pentru Romania oamenilor cinstiti. Romania infractorilor loveste crunt. Elita penala a Romaniei isi va rejudeca procesele. 374 de sentinte aruncate in aer. Majoritatea acestora sunt ale unor demnitari, inalti functionari, magistrati si reprezentanti din administratia locala sau oameni de afaceri dedulciti la bani publici oferiti pe filierele de partid.”

Dăncilă spune că trebuie dată OUG pentru contestarea în anulare a sentințelor definitive date de completurile de 5

 Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți seara, la Antena 3, că trebuie dată ordonanța de urgență anunțată de Tudorel Toader pentru contestarea în anulare a sentințelor definitive prin care au fost condamnați definitiv de Completurile de 5 judecători (C5) ai Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) în perioada 2014 – 2018 și declarate nelegal constituite de CCR.

”Am discutat cu ministrul Justiției despre OUG care dă șansa unui proces corect. Toți oamenii care au suferit au dreptul să aibă acest proces corect. Ceea ce este trist e că mulți oameni au făcut pușcărie, și-au distrus familiile, sănătatea. (…) Trebuie să dăm și acestor oameni o șansă“, a afirmat Dăncilă.

Ea a susținut din nou că în declarațiile de la Bruxelles e foarte multă dezinformare.

„Președintele Comisiei Europene a spus că niciodată nu va abdica de la respectarea statului de drept, a drepturilor omului, lupta anticorupție. Oficialii europeni ar trebui să privească cu realism unde sunt drepturile omului la cei care au fost condamnați de completurile nelegale. Faptul că vrem să dăm această ordonanță nu împiedică lupta anticorupție, o ordonanță prin care cei care au fost condamnați le dăm șansa să își dovedească nevinovăția în fața unor completuri corecte“, a susținut Viorica Dăncilă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

3 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS