ALERTĂ S-a luat curentul în clădirea în care se lucrează la dosarul violențelor Jandarmeriei! Apel misterios al procurorului de caz!

ALERTĂ S-a luat curentul în clădirea în care se lucrează la dosarul violențelor Jandarmeriei! Apel misterios al procurorului de caz!

ALERTĂ S-a luat curentul în clădirea în care se lucrează la dosarul violențelor Jandarmeriei! Apel misterios al procurorului de caz! Procurorul care se ocupă de dosarul violențelor jandarmilor: „Activitatea trenează, întrucât s-a întrerupt curentul electric. Paradoxal, numai imobilul nostru”.

​​Ionel Corbu, procurorul ce instrumentează intervenția forțelor de ordine la protest, s-a plâns, marți, că „activitatea trenează întrucât s-a întrerupt curentul electric”.

„Activitatea trenează, întrucât s-a întrerupt curentul electric. Fac apel pe această cale către factorii de responsabilitate de la Enel să vină să remedieze, pentru că în mod paradoxal, numai imobilul nostru s-a întâmplat acest eveniment, de aproximativ o jumătate de oră. În continuare, suntem în așteptarea documentelor solicitate în cursul zilei de azi”, a declarat prim procurorul Ionel Corbu, de la Parchetul Militar, structura care anchetează intervenția jandarmilor la proteste.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale