ALERTĂ SCANDAL la Realitatea TV cu un bou de la PNL și jurnalista Ioana Ene Dogioiu!/VIDEO

ALERTĂ SCANDAL la Realitatea TV cu un bou de la PNL și jurnalista Ioana Ene Dogioiu!/VIDEO

ALERTĂ SCANDAL la Realitatea TV cu un bou de la PNL și jurnalista Ioana Ene Dogioiu! După ce un imbecil de la PNL, deputatul Ben Oni Ardelean, a avut, miercuri, o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor care voiau să participe la ședința Comisiei de politică externă, numindu-i pe aceștia ”nesimțiți” și ”cu tupeu” și amenințându-i că va cere ridicarea acreditărilor de intrare în Parlament, un alt dobitoc, tot deputat PNL, a luat-o razna la Realitatea TV!
 
A fost scandal în studioul Realitatea TV, la emisiunea "Legile puterii", moderată de Denise Rifai. Jurnalista Ioana Ene Dogioiu și deputatul PNL Florin Roman și-au adus acuzații grave, într-un schimb de replici pe tema eşecului moţiunii de cenzură a Opoziţiei.

Ioana Ene Dogioiu i-a reproşat politicianului liberal că moţiunea a picat pentru că partidele, în primul rând PNL, ca iniţiator, nu au pregătit temeinic terenul.

 În replică, Florin Roman a încercat să dea vina pe USR, ba chiar să sugereze că atacul jurnalistei la adresa modului în care PNL a pregătit moţiunea ar fi un atac la adresa lui Rareş Bogdan. A fost momentul în care disputa a degenerat.

Roman a susţinut că Ioana Ene Dogioiu i-ar fi transmis: "O să văd distrug dacă vă bateţi joc de Rareş Bogdan!".



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”