ALERTĂ Șeful serviciului de informații al Ministerului de Interne(DGPI) a fost schimbat din funcție. Cine este noul director

ALERTĂ Șeful serviciului de informații al Ministerului de Interne(DGPI) a fost schimbat din funcție. Cine este noul director

Directorul general al Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI), Mihai-Cristian Mărculescu, a fost schimbat, miercuri, din funcție, au declarat, pentru Mediafax, surse din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), care precizează că în locul lui vine colonelul Răzvan Măgura.

Surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au precizat că ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, l-a schimbat miercuri din funcție pe șeful Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI), Mihai-Cristian Mărculescu, locul acestuia urmând să fie luat de colonelul Răzvan Măgura.

Colonelul Mihai-Cristian Mărculescu fusese numit, pe 4 iulie 2017, în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă din subordinea MAI, el fiind împuternicit în 2016 să conducă DGPI de fostul premier Dacian Cioloş.

Principala atribuţie a DGPI este de protecţie internă a Ministerului Afacerilor Interne, ofiţerii desfăşurând şi activităţi de culegere de informaţii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...