ALERTĂ Și primarii încep să plece din PSD! E doar începutul!

ALERTĂ Și primarii încep să plece din PSD! E doar începutul!

ALERTĂ Și primarii încep să plece din PSD! E doar începutul! Primarul oraşului Simeria (Hunedoara), social-democratul Emil Rîşteiu, se va ocupa de campania electorală a Pro România, partidul fostului premier Victor Ponta, la alegerile europarlamentare, potrivit Agerpres.

Edilul PSD a anunțat că va demisiona din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD, dar va rămâne membru de partid. Emil Rîşteiu a menţionat că nu va demisiona din PSD pentru că şi-ar pierde mandatul de primar, potrivit legii.

El a arătat că se va ocupa de campania pentru alegerile la Parlamentul European a organizaţiei judeţene Pro România Hunedoara, la solicitarea lui Victor Ponta.

Informație. Urmează DETONAREA PSD! 11 senatori și deputați DEMISIONEAZĂ zilele următoare în frunte cu Paul Stănescu și Marcel Ciolacu!

Senatorul Paul Stănescu, actualul președintel PSD Olt, va demisiona împreună cu alți 4 parlamentari de Olt! Iar deputatul Marcel Ciolacu va fi urmat de alți doi parlamentari. Conform surselor din PSD, se pare că Dragnea mai pierde un aliat important în zilele următoare.

În urma ultimelor plecări din PSD Dragnea nu pierde doar majoritatea din Camera Deputaților, dar este ca și debarcat de la șefia Camerei în sesiunea care va începe luni.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …