ALERTĂ Tudose amenință cu plecarea din Pro România după ce Ponta a început să amușineze pe la PSD!

ALERTĂ Tudose amenință cu plecarea din Pro România după ce Ponta a început să amușineze pe la PSD!

ALERTĂ Tudose amenință cu plecarea din Pro România după ce Ponta a început să amușineze pe la PSD! Mihai Tudose respinge categoric susținerea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale sau intrarea la guvernare, posibilități enunțate de Victor Ponta: ”Exclus, ar însemna disoluția Pro România. Dacă asta va fi decizia partidului, voi fi împotriva liniei, dinăuntru sau din afară”.

Fostul premier Mihai Tudose, vicepreședinte al Pro România, a exclus categoric posibilitatea enunțată de Victor Ponta ca partidul să o susțină pe Viorica Dăncilă la prezidențiale sau să intre la guvernare. ”E exclus. În nume personal vă spun că nu mă văd colaborând cu Dăncilă sau guvernul ei. Ar însemna disoluția Pro România. Eu știu că nu a existat o decizie a partidului, că Victor Ponta a făcut declarația în nume personal, dar dacă asta va fi decizia partidului, voi fi iar împotriva liniei partidului, dinăuntrul sau din afara partidului”, a răspuns Tudose miercuri la o întrebare adresată de  G4Media.ro .

Reamintim că Victor Ponta, președintele Pro România, a declarat marți la Realitatea TV că partidul său ar putea să o susțină pe Dăncilă și să intre la guvernare în anumite condiții: ”Mi-e greu să spun dacă o vom susține pe doamna Dăncilă, un proiect mai larg este schimbarea guvernamentală, pentru asa ceva i-aș sprijini; le-am spus: aveți un proiect bun vi-l votăm noi, nu aveți nevoie de UDMR… Dacă va fi un proiect în care să credem, vom intra și la guvernare, acum nu putem în condițiile acestea”.

”Exclud orice susținere pentru că PSD nu a înțeles nimic după alegerile din 26 mai. Mai mult, au aruncat pe piață aiurelile cu votul furat prin soft, am văzut negarea realității. În al doilea rând, cum să colaborezi cu un guvern care la remaniere i-a păstrat pe Cuc – inocentul util, pe Ecaterina Andondrescu care termină a șaptea reformă pe care n-o înțelege nimeni, pe Anton Anton la Economie? Cum să susții așa ceva?”, a mai spus Tudose pentru  G4Media.ro .

Fostul premier a mai declarat că o eventuală decizie de susținere a candidatului PSD de către Pro România l-ar putea determina să facă un pas în lateral: ”Eu la Brăila am luat peste 20% pentru Pro România la alegeri. Am fost acolo wekendul trecut: orice discuție despre asociere cu Dăncila și ai ei ar însemna disoluția, dispariția Pro România. Am plecat de la PSD nu doar din cauza lui Dragnea, PSD e cel care a considerat că Dăncila e cel mai bun produs al partidului pentru prezidentiale. Cu cine să te asociezi, cum să sprijini așa ceva? Dacă asta va fi decizia partidului, voi fi din nou împotriva liniei partidului, dinăuntru sau dinafară”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...