ALERTĂ/Dan Nica și Rovana Plumb au fost RESPINȘI pentru funcția de comisar european

ALERTĂ/Dan Nica și Rovana Plumb au fost RESPINȘI pentru funcția de comisar european

Propunerile făcute de Viorica Dăncilă pentru funcția de comisar european, Dan Nica și Rovana Plumb au fost respinse de către Ursula van der Leyen, potrivit Euroactiv.

„Potrivit informațiilor Euractiv, ambii candidați propuși de guvernul român pentru următoarea Comisie a UE (Dan Nica și Rovana Plumb) ar fi fost respinși. În schimb, lobby-ul românesc din Bruxelles face acum campanii pentru fostul europarlamentar și actual ministru Ramona Mănescu, însă reprezentanții UE nu au dorit să confirme oficial acest lucru.

În plus, Euractiv a fost informat că România va primi cel mai probabil portofoliul de transport în cadrul comisiei conduse de Ursula von der Leyen”, arată versiunea în limba germană a portalului menționat. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu