Alex Velea, audiat în cazul crimei de la petrecerea exclusivistă care a avut loc la hotelul Belmont

Alex Velea, audiat în cazul crimei de la petrecerea exclusivistă care a avut loc la hotelul Belmont

Într-o petrecere exclusivistă desfășurată la Hotelul Belmont din comuna Moroeni, Dâmbovița, un tragic incident a avut loc duminică, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat mortal. Printre invitații petrecerii s-au numărat și cunoscuți cântăreți precum Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Conform informațiilor furnizate de autoritățile locale, un conflict spontan a escaladat, rezultând tragicul incident. Anghel Sorin, în vârstă de 41 de ani, a fost victima acestui act violent, fiind înjunghiat de mai multe ori în spate de către Marin Laurentiu, în vârstă de 31 de ani.

Poliția a fost alertată prin apel la numărul de urgență 112, iar echipele s-au deplasat la locul faptei, unde, din nefericire, au confirmat decesul victimei. Corpul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Suspecții implicați în această tragedie, trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, au fost reținuți de către poliție și sunt supuși investigațiilor pentru determinarea rolului lor în comiterea faptei.

Conform declarațiilor oficiale ale poliției, evenimentul tragic s-ar fi desfășurat pe fondul unui conflict spontan, iar investigațiile sunt în curs de desfășurare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Criminalul a reușit să fugă de la locul faptei cu un autovehicul, însă a fost ulterior prins de autorități la vechea cabană "Cuibul cu dor".

Alex Velea a fost, de asemenea, audiat în legătură cu incidentul, însă a declarat că nu a fost văzut nimic.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat