Alexander Zverev, somat să plătească 450.000 după ce a fost acuzat că și-a lovit fosta iubită

Alexander Zverev, somat să plătească 450.000 după ce a fost acuzat că și-a lovit fosta iubită

Alexander Zverev (26 de ani, 9 ATP) a fost somat să plătească 450.000 de euro de Procuratura din Berlin. Somația vine ca urmare a acuzației că și-ar fi lovit fosta iubită de origine română Brenda.

Alexander Zverev și fosta iubită Brenda Patea FOTO: Profimedia (Arhivă)

Zverev este acuzat de procuratură că și-a lovit fosta parteneră, pe Brenda Patea, mama copilului lui. Incidentul ar fi avut loc în 2020.

Alexander Zverev trebuie să plătească 5.000 de euro pentru 90 de zile consecutive, potrivit The Guardian . Acesta a fost acuzat de Brenda, model cu origini românești, că a lovit-o în urma unei altercații, în mai 2020.

Alexander Zverev neagă vehement evenimentul și vrea să ducă situația în fața tribunalului, pentru a avea parte de un proces public. Cei doi au fost într-o relație timp de aproximativ un an, în perioada 2019-2020, și au împreună un copil, o fetiță pe nume Mayla, născută în martie 2021.

În 2020, cu o zi înainte ca Alexander și Brenda să anunțe că vor avea un copil, jucătorul german a fost acuzat de violență de o altă fostă parteneră, rusoaica Olga Sharypova: „A încercat să mă sufoce cu o pernă și m-a dat cu capul de pereți”.

ATP a demarat la rândul său o investigație în 2021, încheiată în ianuarie 2023: „Investigația independentă a găsit dovezi insuficiente pentru a justifica acuzația de abuz. În consecință, nicio acțiune disciplinară nu va fi luată din partea ATP”, scrie tennis.com .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene