Alexandra Căpitănescu, o gălățeancă de 19 ani, senzație pe scena de la Vocea României. Smiley: „Cred că ești un artist înnăscut!” VIDEO

Alexandra Căpitănescu, o gălățeancă de 19 ani, senzație pe scena de la Vocea României. Smiley: „Cred că ești un artist înnăscut!” VIDEO

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică din București, dorindu-și să devină fizician medical.

Alexandra Căpitănescu i-a uimit pe jurații de la Vocea României FOTO protv.ro

Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, Alexandra Căpitănescu are și o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

Ea cânta prin casă cu bunica ei, o persoană la care a ținut foarte mult. Adolescenta a dezvăluit pentru protv.ro că bunica îi era ca o mamă și a plâns mult când aceasta s-a stins acum patru ani.

Tânăra a fost încurajată să-și urmeze visul de a cânta și, la vârsta de zece ani, a fost dusă să ia lecții de canto.

Primele teste prin care a trecut au fost câteva festivaluri de muzică din România și din Republica Moldova, însă cea mai mare scenă pe care a urcat vreodată a fost cea de la Românii au talent.

Peste 3 milioane de români i-au văzut reprezentația de vineri seară și talentul ei a fost aplaudat la scenă deschisă.

Vocea ei i-a făcut pe Tudor Chirilă și pe Irina Rimes să apese butonul roșu chiar din primele secunde ale melodiei. Aceștia au fost urmați de Smiley, dar și de echipa Horia Brenciu & Theo Rose. Astfel, bătălia s-a purtat între toți antrenorii, care și-au dorit să o convingă pe Alexandra să ia decizia potrivită:

„Știi ce m-a uimit? Concentrarea ta absolut extraordinară și schimbarea dramatică, efectiv, din final. Ai avut un personaj asumat, un moment coregrafic coerent, părea că orice mișcare e studiată.. Dincolo de asta, ar fi fost de ajuns și cum ai cântat. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

„Tu cred că ești un artist înnăscut! Mi-aş dori să am şansa să lucrez cu tine, să te am în echipa mea”, a declarat Smiley.

Alexandra a ales să meargă mai departe alături de Tudor Chirilă.

Rock-ul mă face să trăiesc , a spus Alexandra, deși nu e prea hotărâtă ce va face după liceu. „Aș vrea să merg fie pe Conservator, fie pe Chirurgie”, a dezvăluit adolescenta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?