Alexandra Dinu a revenit în România. Cum arată și cu ce se ocupă prima soție a lui Adrian Mutu, la 42 de ani

Alexandra Dinu a revenit în România. Cum arată și cu ce se ocupă prima soție a lui Adrian Mutu, la 42 de ani

Alexandra Dinu (42 de ani) a revenit în România, pentru a prezenta un eveniment a unei case de modă.

Prima soție a lui Adrian Mutu a mai rămas câteva zile în București și a publicat pe rețelele sociale un clip video de la un salon de înfrumusețare.

Alexandra Dinu este o prezență rară în România. Fosta soție a lui Adrian Mutu, de care a divorțat în 2003, a locuit în ultimii ani în Italia și în Statele Unite ale Americii, unde a fost angrenată în mai multe proiecte cinematografice.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au fost căsătoriți doar trei ani, iar actualul antrenor de la Neftchi Baku a povestit în cartea autobiografică ce a dus la despărțire.

"Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas.

Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a scris Mutu, în "Revenirea din Infern".

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra

După ce s-a despărțit de prima sa soție, Alexandra Dinu, nu a trecut mult timp până când Adrian Mutu a cunoscut-o pe Consuelo Matos, de care a divorțat în 2013.

Din 2015, Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra.





Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat