Alexandru Bittner, fostul partener de afaceri al Mătușii Tamara, are și el un ranch de vreo 6 milioane de COCO, prin State!

Alexandru Bittner, ăla care a fost mâna dreaptă a lui Năstase, adică ăla de l-a pus pe Truică, băiatul menajerei, șef de cabinet al primului ministru, are și el un ranch micuț, de vreo 6 milioane de dolărei, prin State. Alexandru Bittner și Dan Fischer și-au împărțit, practic, aproape toate spațiile comerciale comuniste din București și Poiana Brașov, inclusiv hoteluri. Bittner, ca bonus, și-a tras și o halcă din Delta Dunării, la Gura Portiței…

Alexandru Bittner intermedia plata mitelor către Adrian Năstase, scrie Wowbiz.ro, care a prezentat și fotografiile de mai jos, din Texas, USA. Numele lui apare și în dosarul „Mătușa Tamara” în care Adrian Năstase a fost achitat definitiv. Dezvăluirile presei de la acea vreme au arătat că, deși putred de bogată, mătușa Tamara trăia într-o garsonieră modestă.

Cu toate astea, în 1999, la peste 90 de ani, mătușa cumpăra terenuri în zona rezidențială Băneasa-Voluntari. Lovitura în afaceri a reprezentat-o prețul terenului: 156 de dolari pentru 2.500 de metri pătrați, un preț de 240 de ori mai mic decât cel al pieței. Potrivit declarațiilor din 2006 ale lui Adrian Nastase, consilierul în afaceri al mătușii Tamara a fost Alexandru Bittner, un apropiat al fostului premier și prietenul din liceu al surorii acestuia.

De altfel, Bittner cumpărase în 1999 de la bătrână bijuterii și tablouri în valoare de 400.000 de dolari. Între cei doi au urmat și alte tranzacții. Bittner i-a vândut mătușii Tamara trei apartamente pe care aceasta le-a lăsat moștenire Danei Nastase. Aceasta le-a revândut pentru 300.000 de euro”.  

 
 

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

3 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

4 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

5 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile