Alexandru Maxim a semnat cu Beșiktaș! Clubul său s-a retras din campionat în urma cutremurelor

Alexandru Maxim a semnat cu Beșiktaș! Clubul său s-a retras din campionat în urma cutremurelor

Risc Seismic

Alexandru Maxim (32 de ani) a semnat cu Beșiktaș, fiind împrumutat de la Gaziantep până la sfârșitul sezonului. Potrivit Fanatik și Fotomac, clubul alb-negru a anunțat federația din Turcia.

Alexandru Maxim va juca la Beșiktaș, una dintre echipele mari din Turcia. Foto EPA EFE

În urma cutremurelor devastatoare care au lovit Turcia, Gaziantep s-a retras din campionat. Astfel, până ce echipa va reveni în Superlig, în sezonul următor, jucătorii vor fi împrumutați sau vânduți altor echipe. Unul dintre aceștia, Alexandru Maxim, s-a înțeles cu Beșiktaș și va deveni „vultur” cel puțin până la finalul actualei stagiuni.

Încă de săptămâna trecută, Beșiktaș și-a manifestat interesul pentru „tricolor”, pe care mai încercase să îl transfere și în trecut. Și, până la urmă, a reușit să-l convingă să vină. Internaționalul român a trecut joi cu bine vizita medicală și a fost împrumutat patru luni. Beșiktaș nu îi va plăti nimic lui Gaziantep și are opțiune de transfer definitiv.

Maxim își prezintă tricoul alb-negru al lui Beștiktaș. Foto Fecebook

Maxim își prezintă tricoul alb-negru al lui Beștiktaș. Foto Fecebook

Maxim, care a marcat în acest sezon de 5 ori pentru Gaziantep, va încasa câte 100.000 de euro pentru fiecare lună petrecută la Beștiktaș. Din 2020, de când evolua la formația turcă afectată de cutremurul din Turcia, a punctat de 43 de ori.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

4 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?