Alexe știa că vine bomba DNA? Fostul ministru ar fi divorțat săptămâna trecută pentru avere

Alexe știa că vine bomba DNA? Fostul ministru ar fi divorțat săptămâna trecută pentru avere

Potrivit unei informaţii din surse de la vârful PNL, Costel Alexe ar fi divorţat de soţia sa, Raluca, chiar săptămâna trecută. O asemenea situație aminteşte de strategia fostului primar al Iaşiului, Gheorghe Nichita.

Averea lui Costel Alexe a cunoscut un „boom“ important odată cu intrarea în „politica mare“ a liberalului, acum aproape 10 ani. În 2012, Alexe câştiga primul său mandat de deputat: la acea vreme, el declara că are în proprietate personală doar un apartament de 3 camere, în timp ce soţia lui avea un teren. După opt ani, Alexe deţine, alături de soţie, patru terenuri, trei apartamente şi peste 100.000 lei „la purtător“. Cel puţin aşa a declarat acesta în ultima sa declaraţie de avere de la sfârşitul lunii noiembrie 2020. Alte proprietăţi nu sunt „la vedere“, fiind în patrimoniul unor firme controlate de familia Alexe.

La campania electorală pentru alegerea sa în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Alexe a participat cu suma de 446.000 lei, iar cei mai mulţi bani au provenit din împrumuturi de la colegi de partid, fraţi sau cumnaţi (396.000 lei). Aceste fonduri vor fi recuperate de la stat.

Continuarea, în  Ziarul de Iași .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…