Alexia, adolescenta cu mâinile replantate care a uimit o țară întreagă, și-a lansat primul videoclip VIDEO

Alexia, adolescenta cu mâinile replantate care a uimit o țară întreagă, și-a lansat primul videoclip VIDEO

Alexia, care a reușit să uimească o țară întreagă, depășindu-și limitele de la o zi la alta, a adunat zeci de mii de vizualizări canalul Youtube.

Alexia Tudose și-a lansat primul videoclip FOTO: captură video

Doar o minune a făcut să aibă o a doua șansă la viață, iar acum se bucură de ea din plin.

Alexia, adolescenta de 15 ani, care în decembrie a anului trecut a suferit un accident cumplit, în urma căruia și-a pierdut ambele brațe, acestea fiindu-i replantate de medici, se bucură de viață, ca și cum nimic rău nu i s-a întâmplat vreodată.

La șapte luni de la accident, Alexia demonstrează că nimic nu este imposibil. Ea și-a lansat primul videoclip, intitulat „Gândul”, care a adunat deja mii de vizualizări.

Alexia Tudose a fost, la finalul anului trecut, victima unui cumplit accident rutier. Autocarul în care ea și colegii săi de la ansamblul folcloric „Flori de măr” din Curteşti a derapat şi s-a răsturnat, la Pașcani. La vremea respectivă, ambele brațe i-au fost amputate.

Fratele tinerei, în vârstă de 16 ani, a fost prima persoană care i-a sărit în ajutor.

A fost o înlănțuire de întâmplări, gesturi și fapte ale unor oameni pe care nu știu parcă Dumnezeu i-a pus acolo pe fiecare în parte, începând cu Eric. Pentru că nu poți explica cum un copil de 16 ani că atât avea Eric atunci este capabil să-și ridice sora, pe care o considera moartă, să o ridice de jos, se constate că este vie. Constată că bluza nu are o mânecă, că practic Alexia avea brațele în bluză. Așteaptă un moment să caute mâna pe sub scaune, prin hărmălaia și întunericul care era în autocar.

Ia mâna, își ia sora și o duce la ambulanță și o predă medicilor, fără să se sperie, fără să se panicheze, fără să intre în starea aia de înghețare care oricare dintre noi, adult fiind ar fi trăit-o (...)”, a povestit medicul care a operat-o pe adolescentă.

Operațiile la care au fost supusă Alexia Tudose au fost unele maraton. Prima dintre acestea a fost și cea mai dificilă și a durat aproximativ 20 de ore, în urma căreia medicii au reușit să-i pună la loc brațele care i-au fost tăiate în urma teribilului accident .

Restul de intervenții au durat între două și zece ore. Alexia va trebui să urmeze câte două ședințe de kinetoterapie pe săptămână.

Medicii susțin că evoluția a fost surprinzător de bună.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat