Alianța Noastră România a depus listele la parlamentare pe București

Alianța Noastră România a depus listele la parlamentare pe București

Alianța Noastră România (ANR) a depus, joi seară, listele de candidați pe București la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților și Senat.

"Alianța Noastră România a reușit să încheie o etapă importantă în procesul ei de dezvoltare. Le mulțumesc celor care au reușit să fie alături de noi și au fost foarte mulți. Reușim să încheiem acum procesul de depunere a listelor de candidați cu listele pentru București. Am depus în toată țara acolo unde ne-am propus să depunem", a declarat Marian Munteanu, cel care a condus, ca lider al formațiunii, delegația ANR la BEM.

El și-a exprimat nemulțumirea față de birocrația excesivă în ceea ce privește procedura de strângere a semnăturilor și depunere a listelor de candidați.

"Birocrația în țara aceasta este înfiorătoare, o știm de la primării, de la instituții, din viața de zi cu zi. (...) Este o nebunie, tone și tone de hârtii, pentru ce, pentru a-ți exercita un drept democratic. (...) Este unul din lucrurile pe care Alianța Noastră România își propune ca foarte rapid să-l reteze printr-o măsură legislativă simplă care să elimine această birocrație înfiorătoare care ne-a năpădit tuturor viața", a spus Munteanu.

Marian Munteanu a precizat că deschide lista de candidați ai ANR la Senat, iar la Camera Deputaților pe riml loc pe listă este Mircea Coșea.

Liderul ANR a anunțat, totodată, că printre candidații formațiunii se află și Marian Zlotea, fostul secretar general adjunct al PNL, care va deschide la Prahova lista de la Camera Deputaților.

Pe locul doi pe aceeași listă se regăsește Viorel Ene, președintele Asociației Victimelor Mineriadelor.

Dan Tănasă, candidat al partidului la Camera Deputaților, a precizat că ANR a decis să nu aibă candidați în județul Harghita și să susțină candidatul unei formațiuni românești, cel mai bine plasat.

De asemenea, el a precizat că în județul Covasna ANR a depus candidaturi pentru Senat și Camera Deputaților, pentru un loc de deputat urmând să candideze fostul chestor de poliție Florentin Robescu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro