Alianţa USR PLUS începe strângerea de semnături online pentru susţinerea candidaţilor la alegerile locale

Alianţa USR PLUS începe strângerea de semnături online pentru susţinerea candidaţilor la alegerile locale

Alianţa USR PLUS anunţă marţi că începe strângerea de semnături online pentru susţinerea candidaţilor la alegerile locale din 27 septembrie, printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă.

Conform unui comunicat transmis marţi, decizia de a apela şi la această metodă de strângere de semnături de susţinere a fost luată în contextul în care numărul de cazuri de COVID-19 este în creştere în România.

"Alianţa USR PLUS este prima formaţiune politică din România care foloseşte această metodă, încă un mod clar de a demonstra că doreşte modernizarea şi debirocratizarea statului român. Pe lângă confortul şi rapiditatea în a semna pentru a susţine candidaţii USR PLUS la alegerile locale, acum, acest simplu gest - foarte important însă pentru partide - poate fi făcut şi în deplină siguranţă din punct de vedere sanitar, fără hârtii, fără contact cu alte persoane şi fără bătaie de cap", precizează sursa citată.

Procedura de semnare online se desfăşoară pe site-ul usrplus.ro , nefiind nevoie de descărcarea vreunui formular.

"Procedura de semnare online este foarte simplă: simpatizanţii USR PLUS intră pe usrplus.ro, apasă pe butonul SEMNEAZĂ ONLINE, selectează localitatea în care au domiciliul şi urmează paşii de pe site", informează Alianţa USR PLUS.

Totodată, membrii şi simpatizanţii voluntari ai Alianţei USR PLUS vor continua să strângă semnăturile de susţinere şi în stradă: la cort, în parcuri, în pieţe, în staţiile de autobuz şi la gurile de metrou.

"Au mai rămas 14 zile până la înscrierea candidaţilor şi fiecare semnătură contează enorm. Semnătură cu semnătură, schimbăm România", au transmis reprezentanţii Alianţei USR PLUS. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

2 Un general ceh le dă vești proaste ucrainenilor: Tancurile Leopard sunt supraevaluate și nu sunt o „armă minune”

3 Șucu și Copos cu nevestele...

4 Incredibilă poveste /

5 ULTIMA ORĂ Simonei Halep i-au fost refuzate ultimele probe depuse la proces!