Alibec (FCSB) - Sunt dezamăgit de mine, de faptul că nu am putut să îmi ajut echipa mai mult

Alibec (FCSB) - Sunt dezamăgit de mine, de faptul că nu am putut să îmi ajut echipa mai mult

Fotbalistul formației FCSB, Denis Alibec, a declarat, marți seara, după rezultatul de egalitate, 2-2, înregistrat pe teren propriu cu Viktoria Plzen, în prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, că este dezamăgit de jocul său și de faptul că nu a putut să își ajute mai mult echipa.

"Nu am vorbit deocamdată cu antrenorul, probabil că vom discuta mâine despre meciul de azi. Sunt dezamăgit de mine, de faptul că nu am putut să îmi ajut echipa mai mult. Sper ca la următoarele meciuri să joc din ce în ce mai bine. Normal că nu ne dorim să ratăm calificarea, dar orice se poate întâmpla. Vom merge în Cehia să câștigăm și vom vedea ce va fi", a spus căpitanul formației FCSB.

Referitor la accidentarea lui Constantin Budescu din meciul de marți seara , Alibec a afirmat: "Va fi o pierdere dacă nu joacă Budescu în retur. Orice jucător care nu joacă reprezintă o pierdere pentru noi. Sper totuși să nu fie ruptură".

Echipa de fotbal FCSB și formația cehă Viktoria Plzen au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), marți seara, pe Arena Națională din București, în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor . Returul este programat la 2 august, în Cehia.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...