Alice Ardelean, luptătoare de MMA, e inventatoarea unui nou „sport”: sparge ouă cu fesele VIDEO

Alice Ardelean, luptătoare de MMA, e inventatoarea unui nou „sport”: sparge ouă cu fesele VIDEO

Alice Ardelean are 30 de ani și este luptătoare de MMA. Românca stabilită în Marea Britanie s-a remarcat atât prin performanțele sportive – e campioană EFC WorldWide și RFX MMA -, dar și prin faptul că are un succes enorm pe OnlyFans, platforma pentru adulți care îi aduce zeci de mii de euro în conturi.

Mai nou, ea a inventat un nou ”sport” cu care își uimește fanii. Videoclipul postat de ea pe Instagram fiind publicat și în Marca, celebrul cotidian spaniol titrând: „O luptătoare de MMA sparge ouă strângându-și fesele”.

Alice Ardelean este campioană EFC WorldWide și RFX MMA și are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram. În plus, ea are cont pe platforma OnlyFans, unde postează conținut necenzurat pentru adulți și din care câștigă 10.000 de euro lunar.

Alice Ardelean e cunoscută și în sport, și în afara lui. Foto Instagram

Acest lucru îi aduce și neplăceri româncei de 30 de ani. Ea a mărturisit că a fost nevoită să schimbe sala unde se antrena după ce partenerele de antrenament au făcut presiuni să fie dată afară .

„Obișnuiam să mă antrenez la o sală de sport când am început OnlyFans și am continuat să arăt provocator. În realitate, singurul motiv pentru care făceam OnlyFans era acela de a putea plăti pentru echipamentul meu de antrenament, nutriționist și gimnastică în fiecare zi.

Românca, în timpul unei partide de MMA. Foto Instagram

Românca, în timpul unei partide de MMA. Foto Instagram

Mă gândeam doar la treburile mele, dar ura era acolo. O parte din ură era pe față și femeile din sală se plângeau de mine. A fost jenant. Trebuia să le spun: nu sunt aici să-ți iau omul. E doar munca mea și nu interferez cu treaba ta. Nu e vina mea dacă soțul tău a fost pe OnlyFans-ul meu sau nu”, a declarat Alice Ardelean.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…