Alimentarea cu energie electrică era întreruptă în tot județul Vaslui, vineri dimineața

Alimentarea cu energie electrică era întreruptă în tot județul Vaslui, vineri dimineața

Alimentarea cu energie electrică era întreruptă în tot județul Vaslui vineri dimineața, la ora 7:00, din cauza ninsorii abundente de noaptea trecută, potrivit unui comunicat al Delgaz Grid, fostul E.ON Distribuție.

"Toate unitățile administrativ teritoriale de la nivel județului Vaslui se confruntă cu întreruperea alimentării cu energie electrică, deoarece sunt avariate numeroase linii de medie și înaltă tensiune", se arată în comunicat.

Reprezentanții companiei explică faptul că, pe parcursul nopții de 20/21 aprilie, ninsoarea abundentă însoțită de vânt ce a ajuns la rafală și la 60 km/h, precum și lipsa vizibilității și a căilor de acces, au îngreunat lucrările pentru identificarea și remedierea avariilor la sistemul de distribuție a energiei.

De asemenea, 94 de localități din alte județe din Moldova erau afectate total sau parțial.

Astfel, la ora 7:00, era întreruptă alimentarea cu energie electrică total sau parțial pe liniile de medie tensiune după cum urmează: în județul Botoșani — șase localități, în județul Bacău — 57 de localități, județul Iași — 17 localități, județul Neamț — patru localități, județul Suceava — zece localități.

"Echipele companiei noastre și ale contractorilor sunt mobilizate pentru remedierea defecțiunilor, dar anumite lucrări necesită timp pentru realizarea în siguranță, atât pentru consumatori, cât și pentru electricieni", se mai arată în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”