Alimentele pe care Simona Țăranu le consumă cu moderație. Ce face vedeta ca să nu se îngrașe

Alimentele pe care Simona Țăranu le consumă cu moderație. Ce face vedeta ca să nu se îngrașe

Simona Țăranu are câteva principii de la care nu se abate FOTO Arhivă personală

Arată spectaculos, iar cheia pare să fie chiar regimul său de viață. Simona Țăranu ne-a istorisit câteva trucuri din dieta ei, care nu dă greș niciodată.

„Suntem unici și frumoși. Toți, în felul nostru. Dar mereu am împărtășit din secretele mele: îmi hidratez constant tenul, fac sport, nu exagerat, mănânc cu moderație, porții mici, cât mai puțin zahăr și carbohidrați, și pun mare accent pe odihnă. Somnul mă ajută enorm. Fără cafea și alcool. Și trăiesc prezentul. Sunt eu și mă bucur de ziua de astăzi. Trăiesc clipa. Nu îmi neglijez visurile, adică vacanțele. Sunt o investiție în mine. Nu am o rețetă anume. Îmi ascult sufletul. Sunt eu, cu bune și cu rele. Dar sunt autentică”, spune Simona Țăranu pentru Adevărul.

Până acum, vedeta nu a apelat la nicio intervenție estetică, dar nu ar spune nu unei schimbări pe viitor. Până atunci, lasă timpul să își spună cuvântul. „Deocamdată, însă nu exclud, mai ales după vârsta de 40 de ani. Acum apelez la proceduri non-invazive (hidratare, laser, curățare), care susțin și îmbunătățesc ceea ce avem. Sunt foarte atentă, mai ales cu tenul meu, pentru că imaginea contează. Și chiar avem soluții pentru a ne menține în formă și a întreține aspectul tânăr”.

Simona Țăranu și-a cucerit soțul cu preparatele ei

Simona reușește să își arate măiestria și în bucătărie. Dulciurile pe care le prepară sunt foarte apreciate, iar cel mai mare susținător este chiar soțul ei, Florin. Pișcoturile și cozonacul îi ies cel mai bine.

„Prepar orice fel de desert. Florin este extrem de pofticios și nu se poate abține atunci când gătesc sau când încerc o rețetă nouă. Îmi place că nu este pretențios și mă încurajează. Nu am un talent aparte în ceea ce privește gastronomia, însă mă relaxează și mă bucur să îi adun pe cei dragi în jurul mesei, savurând bucate preparate de mine. Încerc cât mai multe din gastronomia italiană, însă niciodată nu dau greș cu dulciurile cu cremă de vanilie. Nu ne lipsesc eclerurile, pișcoturile, bezelele sau cozonacul”, mai spune Simona pentru Adevărul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...