Alimentul care slăbește mult și repede. Poți să mânânci oricât și oricând, crește cu 30% randamentul dietei

Alimentul care slăbește mult și repede. Poți să mânânci oricât și oricând, crește cu 30% randamentul dietei

Nu mai e nevoie de sacrificiu pentru a pierde kilogramele acumulate în exces. Există un aliment pe care poți să îl consumi fără limită și carete ajută să slăbești. Dr. Mihaela Bilic a spus care este alimentul care face minuni la siluetă.

Dr. Mihaela Bilic spune cu ce aliment se slăbește cel mai ușor FOTO Facebook Mihaela Bilic

Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede”, spune nutriționistul. Mai mult decât atât, poate fi consumată oricând și în orice cantitate, anunță doctorulzilei.ro

„Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului.

Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!

Produse lactate cu mult zer

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic, medic nutritionist, pe pagina sa de Instagram .

Când știm că ne-am săturat

Există mici secrete și gesturi simple prin care putem reduce aportul de calorii de la o masă, fără să renunțăm la gust. Dr. Mihaela Bilic ne învață cum să mâncăm ce ne place, dar și să avem grijă de siluetă, în același timp.

Nutriționistul explică într-o postare pe pagina sa de socializare de ce este important să ținem cont de câteva sfaturi atunci când ne așezăm la masă. Totodată, specialistul spune și de ce trebuie să bem apă pe tot parcursul mesei.

"Începeți cu o salată de crudități sau cu o supă pe post de aperitiv. Stomacul nu știe să numere caloriile, însă este impresionat de volum. Dacă îl umpleți parțial cu legume proaspete sau cu apa din ciorbă, va rămâne mai puțin loc pentru felul doi.

Beți apă cu înghițituri mici pe tot parcursul mesei. Există mitul că apa băută la masă diluează secrețiile digestive. Nimic mai fals, apa se combină cu mâncarea și întârzie golirea gastrică, deci ne săturăm cu mai puțină mâncare. Atenție, apa băută înainte de masă nu rămâne în stomac și nu ține de foame… asta ca să mai demolăm un mit!", spune medicul.

Un alt secret care ne ajută să mâncăm mai puțin este legat de mestecat. Nutriționistul spune că trebuie să mâncăm lent și să mestecăm foarte bine, ideal de 30 de ori fiecare înghițitură.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...