Alimentul de care nu se atinge niciodată Monica Bîrlădeanu. Ce mănâncă zilnic actrița pentru o siluetă de vis

Alimentul de care nu se atinge niciodată Monica Bîrlădeanu. Ce mănâncă zilnic actrița pentru o siluetă de vis

O siluetă de vis înseamnă o dietă echilibrată, adaptată organismului, dar și interdicții alimentare. Monica Bîrlădeanu a spus ce nu mănâncă niciodată pentru a arăta bine. Actrița este la 44 de ani una dintre cele mai frumoase femei din România.

Monica Bîrlădeanu are o siluetă de invidiat FOTO Adevărul

Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă – cea cu ton e favorita mea – sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când’, a explicat Monica Bârlădeanu în cadrul unei emisiuni TV, conform ego.ro

Aceasta a dezvăluit că dieta care i se potrivește cel mai bine este cea hiperproteică, recomandată de un nutriționist. "În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a spus actrița.

Se iubește cu medicul Valeriu Gheorghiță

Frumoasa vedetă trăiește o poveste de dragoste cu medicul militar, fost coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță.

Monica Bîrlădeanu (44 de ani) și Valeriu Gheorghiță (41 de ani) au o relație, a confirmat PR-ul vedetei, după ce a fost publicată o fotografie cu cei doi împreună într-un jacuzzi, la un hotel de lux din Bulgaria. Imaginile au fost prezentate de Victor Ciutacu, în emisiunea sa de la România TV.

Aprilia Ivănescu, PR-ul Monicăi Bîrlădeanu , a confirmat informația pentru ego.ro, dar a precizat că medicul este divorțat. „Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă“, a spus Aprilia Ivănescu, pentru sursa citată mai sus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat