Alina Bica, fotografiată în timp ce vinde pizza în restaurantul partenerului ei

Alina Bica, fotografiată în timp ce vinde pizza în restaurantul partenerului ei

Alina Bica, fostă șefă DIICOT, locuiește într-un paradis medieval, în sudul Italiei, acolo unde face arest la domiciliu între orele 23:00 și 07:00, relatează fanatik.ro .
Alina Bica fotografiata in timp ce vinde pizza in Italia Din ce traieste fosta sefa DIICOT condamnata la 4 ani de inchisoare
Alina Bica, condamnată la 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului, duce o viață liniștită în sud-estul Italiei, în localitatea Altamura, provincia Bari, regiunea Puglia.

Restaurantul partenerului Alinei Bica, în centrul vechi al localității Altamura

Altamura este un orășel încărcat de istorie, ridicat pe o veche cetate ale cărei ziduri, construite între secolele 5 și 3 Î.Hr. dăinuie și în ziua de azi. În centrul vechi al orașului se află și principalul punct de atracție al localității: Catedrala Altamura, construită între 1232 și 1242 de Frederick al II-lea de Suabia.

În toamna anului trecut, la cinci minute de mers de catedrală, un român pe nume Florin Busuioc, a închiriat un spațiu dintr-o clădire istorică și a dechis o pizzerie. Localul se numește Noa și se află în Piazza Madonna Dei Martiri, 22, fiind ”a doua casă a Alinei Bica”, fostă șefă DIICOT, condamnată pentru favorizarea infractorului, pe numele căreia autoritățile române au emis un mandat internațional de urmărire.

florin busuioc noa Florin Busuioc (stânga) este patronul localului și partenerul Alinei Bica / Foto: noa.eatbu.com

Florin Busuioc, proprietarul localului, este partenerul Alinei Bica. Acesta a locuit mai bine de 10 ani în Costa Rica, stat în care Alina Bica și Elena Udrea s-au refugiat în 2017-2018, când cele două erau cercetate în mai multe dosare. În 2019, Bica a părăsit Costa Rica și s-a întors în Europa. Inițial, s-a crezut că a ajuns în Spania, acolo unde își deschisese, încă din 2017, o firmă de avocatură, Amris International Lawyers SLP.

Citește integral pe fanatik.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro