Alina Eremia își încurajează comunitatea din social media să fie vulnerabilă: „Abia aștept să citesc poveștile voastre”

Alina Eremia își încurajează comunitatea din social media să fie vulnerabilă: „Abia aștept să citesc poveștile voastre”

După ce a lansat recent piesa „Cu Voce Tare”, o piesă despre curajul de a spune ceea ce simți și gândești, Alina Eremia își încurajează comunitatea din mediul online să fie vulnerabilă.

Peste 200 de oameni i-au transmis deja mesajele lor artistei

Orice gând, dorință, mesaj care a rămas până acum netrimis, poate ajunge la artistă, pentru a-l spune cu voce tare și pentru a-i da drumul în lume. Mesajul artistei poate fi văzut aici .

În doar câteva zile, peste 200 de oameni și-au trimis mesajele pe hello@alinaeremia.ro sau pe pagina de Instagram a artistei, lucru pe care îl puteți face și voi. De asemenea, mesajele pot rămâne anonime.

Și dacă nu aveți curajul să scrieți, doar dați un play piesei .

„Cu Voce Tare” vine cu o interpretare ca o îmbrățișare, piesa fiind o odă a sincerității și a eliberării gândurilor, cu un acompaniament muzical care te va face să visezi cu ochii deschiși. Piesa a fost scrisă de Alina Eremia, Nicoleta Darabană și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

În 2023, Alina Eremia adăugat un nou #1 în portofoliul săi, cu „Ai fost”, colaborare cu Mario Fresh , care a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare, fiind declarată și cea mai ascultată piesă a verii.

Mai mult decât atât, anul acesta artista a lansat EP-ul „Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin și EP-ul „OH, NO!”, material pe care se regăsește atât colaborarea cu Aerozen pentru „Ultimul nivel”, cât și cea cu Ștefan Costea pentru „Spune-mi”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?