Alina Gorghiu: N-am făcut ședință ca să atacăm PSD. Nu suntem interesați să intrăm într-o competiție

Alina Gorghiu: N-am făcut ședință ca să atacăm PSD. Nu suntem interesați să intrăm într-o competiție

Alina Gorghiu a răspuns, într-o intervenție la Digi24, acuzațiilor venite din partea liderului PSD, care susține că PNL pregătește strategii de atacare a miniștrilor PSD.

Alina Gorghiu a răspuns acuzațiilor venite din partea liderului PSD FOTO: Facebook Alina Gorghiu

Actual președinte al Senatului susține că în cadrul întâlnirii liderilor PNL de la Sinaia nu s-a pronunțat numele vreunui membru PSD, mai ales în termeni care ar putea crea tensiuni în coaliție. Alina Gorghiu a precizat că liderul PSD a fost informat greșit cu privire la scopul ședinței liberalilor.

„Aceste tipuri de întâlniri sunt cât se poate de frecvente. Cineva însă l-a informat greșit pe domnul președinte Ciolacu și o spun cu toată răspunderea, nimeni din PNL la aceste întâlniri nu a pronunțat numele unor colegi din PSD, cu atât mai mult în termeni care ar putea fi considerați necolegiali”, a declarat Alina Gorghiu la Digi24.

Președintele PNL Argeș a specificat că discuțiile din cadrul întâlnirii PNL de la Sinaia au fost „extrem de serioase, constructive”,iar liderii partidului au încercat să identifice soluții pentru perioada dificilă prin care trece România.

„Discuțiile au fost extrem de serioase, constructive, au fost discuții cu mulți experți din energie, finanțe, economie. Ore întregi în care am încercat să identificăm soluții pentru această perioadă. De altfel în a doua parte a zilei au fost discuții cu miniștrii PNL din Guvern, așa cum era firesc” , a precizat aceasta.

Alina Gorghiu susține că liderul PSD se va convinge că partenerii de coaliție nu sunt interesați să intre în competiție cu partidul pe care îl conduce, specificând că PNL este un partid cu „oameni serioși”.

„Sunt convinsă că se va convinge și domnul președinte Ciolacu, nu ne-a interesat și nu suntem interesați să intrăm în vreo competiție de genul cine jignește mai mult sau cine se victimizează mai mult în public. Suntem oameni serioși, am discutat teme extrem de grave și serioase pentru această perioadă” , a declarat președintele PNL Argeș.

Ciolacu, săgeți către PNL: Fac niște ședințe pe la Sinaia, unde hotărăsc să vină cu atacuri

Marcel Ciolacu a trimis săgeți către partenerii de guvernare, fiind nemulțumit că aceștia pregătesc strategii de atacare a miniștrilor PSD, însă subliniază că nu se va rupe Coaliția.

Nu am vrut să vin aici cu un joc politic. Înțeleg că colegii noștri de coaliție fac niște ședințe pe la Sinaia, unde hotărăsc să vină cu atacuri la șeful ANRE, la Ciolacu, Grindeanu și Rafila. Eu înțeleg că politica este mai mult decât un sport alb (...) Nu sunt un fan al celor de la ANRE, ba din contră, dar fostul premier Florin Cîțu și ministrul Energiei au fost avertizați și au ignorat”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni dimineață.

Ciolacu a spus că Nicolae Ciucă este primul care trebuie să mute în scenariul remanierii și că nu crede că premierul ar lua o decizie fără consultarea sa.

V-am spus cam ce aud și eu pe surse. Nici nu mă deranjează măcar. Coaliția nu se rupe, ea va funcționa, dar vor exista și remanieri. Dacă eram premier, eu, Marcel Ciolacu colegii mei îmi săreau în cap să fac niște remanieri, dar în acest moment primul ministru nu a venit cu nicio propunere. Nu cred că este cazul să remanieze fără să anunțe. Nu cred că domnul prim-ministru Ciucă va face vreodată o remaniere fără să mă anunțe. În ceea ce privește miniștrii PSD, întotdeauna este loc de mai bine. Este posibil ca și un ministru PSD să fie remaniat, dar nu este o tragedie. Vom vedea când va veni primul ministru cu o propunere de remaniere”, a completat liderul

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”