Alla Pugaciova, cel mai mare star pop sovietic, a părăsit Rusia: „Sunt fericită”

Alla Pugaciova, cel mai mare star pop sovietic, a părăsit Rusia: „Sunt fericită”

Alla Pugaciova, cel mai popular artist sovietic, a anunțat, luni, într-o postare publicată pe contul său de Instagram că a părăsit Rusia și că se află în Israel, relatează Meduza .

Alla Pugaciova a anunțat pe Instagram că a părăsit Rusia. FOTO Twitter

Artista le-a mulțumit fanilor ei „pentru dragoste și sprijin, pentru capacitatea de a distinge adevărul de minciună”.

„Mă rog pentru voi și pace în Țara Sfântă. Sunt fericită”, a mai adăugat Pugaciova.

Cotidianul rus Izvestia a scris, joi, 29 septembrie, că Alla Pugaciova a părăsit Rusia, însă la acel moment cântăreața și reprezentanții ei au refuzat să comenteze informația.

Cântăreața a părăsit pentru prima dată Rusia în secret după 4 zile de la debutul războiului din Ucraina, însă a revenit în țară în luna august, afirmând ulterior că nu are de gând să emigreze.

Între timp, Maxim Galkin, soțul ei, a fost inclus la mijlocul lunii septembrie pe lista agenților străini , după ce acesta a făcut o serie de declarații publice împotriva războiului.

Astfel, artista a reacționat solicitând să fie, de asemenea, inclusă pe aceeași listă.

În plus, Alla Pugaciova a condamnat invazia asupra Ucrainei pentru „scopuri iluzorii care ne-au transformat într-un stat paria”.

„Dacă ei m-ar fi plăcut (n. red. susținătorii lui Putin), ar fi însemnat că trăiesc și cânt în zadar. Îi las să-și arate colții. Sunt niște lachei care s-au transformat în sclavi”, a mai adăugat Pugaciova .

Cât de norocoasă sunt să fiu urâtă de oamenii pe care i-am urât mereu. Motivul este clar”, a afirmat Pugaciova într-o postare publicată pe Instagram, făcând aluzie la susținătorii războiului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”