Altă MINCINĂ? Rovana Plumb are două apartamente în București, dar la unul are cotă parte zero, iar la al doilea 5/8! DOCUMENT

Altă MINCINĂ? Rovana Plumb are două apartamente în București, dar la unul are cotă parte zero, iar la al doilea 5/8! DOCUMENT

Potrivit declarației de avere depuse la finalul lunii iunie la Camera Deputaților, Rovana Plumb a trecut două apartamente în București, dar la unul dintre ele are cotă parte zero, iar din cel de-al doilea a spus că deține 5/8.

Unul dintre apartamente este deținut de Dan Plumb, soțul Rovanei care este pensionar.

Cel de-al doilea apartament este deținut de Rovana Plumb înpreună cu fiul său, Andrei: ea are 5/8 din imobil, iar el deține 3/8.

Vezi aici declarația de avere integrală a Rovanei Plumb, depusă pe 25 iunie 2019 la Camera Deputaților:

Rovana Plumb a transmis luni Comisiei juridice a Parlamentului European (JURI) că și-a plătit datoria de 800.000 de lei pe care o avea către o persoană fizică, bani luați pentru a sponsoriza PSD la alegerile europarlamentare, oferindu-i creditorului două apartamente pe care le avea în proprietate, potrivit unei scrisori transmise comisiei.

”I-am oferit creditoarei (persoană fizică) două apartamente pe care le dețin în România, care au fost trecute în declarația de avere, și pe care aceasta le-a acceptat ca o rambursare imediată, integrală și finală a împrumutului pe care mi l-a acordat. Prin urmare, datoria care a generat îngrijorările voastre nu mai există”, le-a scris Plumb europarlamentarilor din JURI.

”Cât de curând posibil, până cel târziu pe data de 23 octombrie 2019 când Parlamentul European va da votul asupra noii Comisii Europene, soluțiile menționate mai sus vor fi aplicate”, a mai adăugat Plumb.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria