Alte patru decese în România din cauza coronavirusului/Totalul a ajuns la 122

Alte patru decese în România din cauza coronavirusului/Totalul a ajuns la 122

Alte patru decese în România din cauza coronavirusului au fost anunțate vineri, astfel că bilanțul a ajuns la 122. Este vorba despre trei femei și un bărbat din Hunedoara, Ialomița, Timiș și Neamț.

Deces 119

Femeie de 69 de ani din județul Hunedoara. A fost internată în Spitalul Municipal Hunedoara- Secția Pneumoftiziologie în 29 martie, fiind confirmată cu coronavirus în 2 aprilie. Data decesului: 3 aprilie.
Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat, AVC sechelar, HTA, boala Parkinson, potrivit Grupului de comunicare strategică.
Deces 120
Femeie de 69 de ani din județul Ialomița. Internată în Spitalul Municipal Slobozia în 2 aprilie, confirmată cu coronavirus în aceeași zi. Data decesului: 3 aprilie. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat, HTA, insuficiență renală cronică.
Deces 121
Bărbat de 78 ani din Timiș. Internat în 1 aprilie la Spitalul ” Victor Babes” Timisoara - ATI, confirmat tot în 1 aprilie. Data decesului: 3 aprilie.
Deces 122
Femeie de 60 ani din județul Neamț. Internată în SJU Piatra Neamt- Secția Medicală, în 23.02.2020, pentru ciroză hepatică activă toxic nutrițională decompensată global, insuficiență hepatică cronica, conform GCS. Probe recoltate pentru COVID-19 pe 25 martie. Deces: 28 martie. Confirmată pe data de 2.04.2020.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu