Alţi doi parlamentari USR trec la REPER: Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa şi Lorant Sas, deputat de Bistriţa-Năsăud

Alţi doi parlamentari USR trec la REPER: Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa şi Lorant Sas, deputat de Bistriţa-Năsăud

Senatorul afirmă că drumul său în „PoliticaAltfel” a început ca membru PLUS, un partid nou, deoarece a crezut şi cred că şi în România politica poate să fie făcută pentru cetăţeni.

„Onest, cinstit, curat. Am valori democratice, principii solide şi nu pot face compromisuri doar de dragul unor funcţii vremelnice. Cred că menirea oamenilor politici este de a găsi soluţii pentru ca România să devină mai bună. Vreau să contribui la proiectul politic REPER cu încredere într-un leadership bazat pe profesionalism şi spirit de echipă. Scopul meu rămâne construirea unei Românii mai bune pentru noi şi generaţiile ce vor urma. Voi continua să lucrez pe problemele care m-au preocupat şi în această primă jumătate a mandatului de senator: calitatea mediului, accesibilizarea şi transparentizarea datelor publice, reforma instituţională, cu angrenarea în procesele de decizie şi de elaborare a politicilor publice a societăţii civile, a experţilor şi a mediului de afaceri”, spune senatorul.

Lorant Sas, deputat de Bistriţa-Năsăud, se alătură REPER, a anunţat noul partid. „România copiilor noştri are nevoie de un proiect reformator, susţinut de cât mai mulţi politicieni care nu sunt capturaţi de către grupurile de interese interne sau din afara partidelor. Astfel, am ales să mă alătur proiectului REPER, pentru a construi, alături de colegii mei, un partid modern, democratic şi pro-european. Suntem datori să recâştigăm încrederea cetăţenilor în clasa politică, să muncim în interesul societăţii, să elaborăm şi să amendăm legi care să le aducă certitudinea unui trai mai bun şi speranţa că următoarele generaţii vor găsi acele argumente pentru a nu emigra, pentru a-şi duce o existenţă decentă în ţara în care s-au născut. O opoziţie constructivă, alături de voci marcante din cadrul societăţii civile, sau implicarea specialiştilor în deciziile politice, sunt repere care pot risipi această stare de lehamite a electoratului. Îmi doresc să ni se alăture, în acest proiect, cât mai mulţi oameni de valoare!”, a afirmat Lorant Sas.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

4 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!