„Am crezut că e Steven Tyler”/Jeff Bezos și logodnica sa, Lauren Sanchez, ținta ironiilor pe Internet după ce au pozat în Vogue

„Am crezut că e Steven Tyler”/Jeff Bezos și logodnica sa, Lauren Sanchez, ținta ironiilor pe Internet după ce au pozat în Vogue

Miliardarul Jeff Bezos și logodnica lui, Lauren Sanchez, sunt protagoniștii unui pictorial intens comentat de fani pe rețelele de socializare. Cuplul apare în paginile celebrei reviste Vogue, ediția din decembrie.

Mai multe imagini de la ședința foto circulă deja pe rețelele de socializare, iar internauții i-au ironizat pe cei doi amorezi.

Unii consideră ședința foto „deprimantă” sau „incomodă”. Mai mult, internauții au comparat-o pe iubita miliardarului cu rockerul Steven Taylor, scrie Page Six .

Revista de modă a distribuit mai multe instantanee de la shootingul realizat de Lauren și Jeff. Într-una din imaginile cu tematică western, cei doi apar într-o mașină, iar Lauren îl îmbrățișează cu patos pe Jeff Bezos.

„Am crezut că e Steven Tyler”, „Mi-aș fi dorit să nu văd această imagine!”, „O fotografie ridicolă. Halloween-ul s-a terminat!”, „Cât de mult v-a plătit ca să-i umflați bicepșii?”, „Încă o operație de lifting și buzele ei vor fi lângă lobii urechilor”, „Sincer, am crezut că această fotografie este o parodie generată de AI. Sau photoshopată în mod ironic. Dar aceasta este o postare reală... pentru Vogue...”, „E o glumă”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

De când s-a cuplat cu Lauren Sanchez, Jeff Bezos, al treilea cel mai bogat om al lumii, și-a schimbat complet stilul de viață, dar și prioritățile. Fondatorul Amazon a început să fie un împătimit al evenimentelor mondene și petrece deseori în compania actorilor de la Hollywood.

Jeff Bezos și Lauren sunt împreună din 2019. În același an, miliardarul a divorțat de Mackenzie Scott, femeia cu care a fost căsătorit timp de 25 de ani și care l-a ajutat să pornească Amazon în 1994. Jeff Bezos (59 de ani) este al treilea cel mai bogat om din lume cu o avere 114 miliarde de dolari.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”