„Am doi copii”/Cătălin Botezatu respinge acuzațiile de pe rețelele de socializare legate de orientarea sa sexuală

„Am doi copii”/Cătălin Botezatu respinge acuzațiile de pe rețelele de socializare legate de orientarea sa sexuală

Cătălin Botezatu nu scapă de gura lumii nici anul acesta și, de curând, s-a lovit de un nou val de critici legate de orientarea sa sexuală, scrie protv.ro .

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu s-a afișat cu fel de fel de femei și a recunoscut că multe au trecut prin viața lui, dar orientarea lui sexuală încă este un subiect de interes pentru multe persoane. De curând, o internaută l-a făcut homosexual, iar comentariul ei nu a rămas fără replică.

Cătălin Botezatu neagă faptul că ar fi homosexual

În timpul unei vizite în Dubai, Cătălin Botezatu s-a fotografiat alături de Crina Abrudan și a postat imaginile pe contul său de Instagram. Printre comentariile primite s-a aflat și unul legat de orientarea lui sexuală, persoana care l-a scris fiind convinsă că designer-ul este homosexual.

„De ce vă afișați cu femei, dacă sunteți gay? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greaț㔸a fost comentariul primit de creatorul de modă.

Cătălin Botezatu i-a răspuns imediat, spunându-i că nu poate trage o astfel de concluzie, dacă nu îl cunoaște. Mai mult decât atât, consideră că viața sa sentimentală, care a fost expusă public, este cea mai bună dovadă că ceea ce se spune despre el este nefondat. De asemenea, artistul susține că și faptul că are doi copii este negat de cei care consideră că nu este heterosexual.

„De ce oare își dorește cineva (un anonim) să îmi canceleze tot trecutul meu amoros cu muuuulte relații cu femei celebre, frumoase și muuuulte circumvoluțiuni?! Am doi copii! Nu mai aberați! (...)

Unele sunt doar prietene bune, altele au fost soții, logodnice, amante perfecte, iubite de-o noapte nebună, dar toate au fost FEMEI! FEMEI ADEVĂRATE CARE, INDIFERENT DE STATUT, MERITĂ RESPECTATE, IUBITE ȘI PROTEJATE!”, a mai transmis celebrul designer.

Cătălin Botezatu nu a exclus posibilitatea de a mai avea un copil

În urmă cu ceva timp, chiar dacă trecuse de 50 de ani, Cătălin Botezatu mărturisea că nu poate garanta că nu va mai avea niciun copil. Acesta declara că, dacă ar deveni tată de fată, s-ar schimba radical, iar implicarea sa nu ar mai fi, exclusiv, pentru carieră.

„Mă gândeam anul trecut...Ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit. S-ar duce pe râpă toată cariera mea”¸a spus acesta, în cadrul unei emisiuni televizate.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”