„Am fost umilită, înjosită și denigrată la Antena 1”

„Am fost umilită, înjosită și denigrată la Antena 1”

Una dintre personajele principale din ultimele sezoane de la Insula iubirii a distribuit un clip video șocant în care spune că este extrem de afectată și că a luat pastile.

Maria Ilioiu, cea care s-a remarcat la Insula iubirii ca ispita supremă, a lasat un atac dur la adresa Antenei 1.

Într-un clip video distribuit pe Instagram, ea spune că vorbește foarte greu întrucât a luat pastile, fiind extrem de afectată. Apoi, ea a acuzat Antena 1 că a denigrat-o și înjosit-o.

“Am avut foarte multe supărări în viața asta. Vorbesc foarte, foarte greu pentru că am luat pastile, sper că am luat destule. Mi s-a luat de mizeriile vieții. Antena 1, Insula Iubirii m-a denigrat și m-a pus în niște ipostaze cum n-am fost pusă niciodată.

Am fost umilită, înjosită, denigrată, dacă ați ști voi prin câte am trecut la filmări și câte mizerii mi-au făcut. N-am putut să spun”, a spus Maria Ilioiu pe rețelele sociale, într-un clip video distribuit de Viperele Vesele.

Maria Ilioiu a frând inimiile multor participanți în trecut la Insula iubirii, dar în acest sezon nu a avut succes, fiind trimis acasă rapid, la solicitarea participanților.

Antena 1 o prezenta în mod elogios la startul acestui sezon: "Maria Iliouiu are 32 de ani și nu este străină de rolul de ispită la Insula Iubirii. Ea a fost ispită în sezoanele 2, 3, 4 și 5 și a reușit să-și îndeplinească rolul cu succes, chiar dacă nu avea o chimie cu bărbații pe care i-a cucerit. S-a făcut remarcată datorită formelor apetisante și este cunoscută drept cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii".


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat