„Am mai mulți copii decât crede lumea. Femeile se culcau cu mine că se culcau cu Botezatu”

„Am mai mulți copii decât crede lumea. Femeile se culcau cu mine că se culcau cu Botezatu”

Cătălin Botezatu a vorbit despre modul în care se îngrijește și ideea de bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

"Bucătăria chinezească poate fi uneori un regim alimentar foarte bun, datorită faptului că se gătește fără prea multă grăsime. Se gătește la wok, în acele tigăi rotunde. În componența preparatelor regăsești foarte multe legume, deci e o mâncare sănătoasă. Eu ador această mâncare.

Atenție la fructe și la semințe când le mâncați, pentru că și ele au demnitatea lor și trebuie mâncate într-un anumit interval orar al zilei. Mai puține băuturi acidulate, multă apă plată sau sucuri naturale, dar și alea să le beți dimineața.

Eu vreau să cred că sunt un bărbat interesant, un bărbat cu șarm. Pentru că un bărbat nu trebuie să fie frumos. Un bărbat trebuie să aibă atitudine, să aibă masculinitate, să aibă șarm, eleganță, stil, să știe să se poarte cu o femeie. Și atunci toate acestea coroborate fac ca un bărbat să fie frumos", a spus Cătălin Botezatu pentru unica.ro .

"Femeile se culcau cu mine că se culcau cu Botezatu"

"Aici (n.r. pe abdomen) am poligon de tragere de la cele cinci operații. Dar știi... eu am ales să trăiesc. Dumnezeu mi-a dat viață. (…) Prefer să trăiesc fără pătrățele, să trăiesc cu verticalitate, ca un bărbat adevărat, să spun lucrurilor pe nume, ca un Săgetător adevărat. Cine mă iubește mă iubește așa. Femeile care se culcau cu mine nu se culcau pentru pătrățele. Se culcau că se culcau cu Botezatu, asta era ideea”, a mai spus creatorul de modă.

Cătălin Botezatu are "mai mulți copii decât crede lumea"

"Am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor. Ei nu își doresc asta. Unul dintre ei a vrut, dar e o junglă și a văzut. L-am lăsat să se dea cu capul singur. Am mai mulți copii decât crede lumea, dar nu spun câți. Eu nu mă simt tată din păcate, lumea iar o să mă critice… Cel mai nasol e când spune cineva "ești bunic". Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa… nu mă simt. Nu că ai mei au fost reci, tocmai. Tata și mama sunt oameni nemaipomeniți, dar noi ne-am comportat ușor rece", spunea Cătălin Botezatu, în podcastul Ilincăi Vandici.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat