„Am operații de 120.000 de euro, cum să dau eu cu mătura pe stradă!?”

„Am operații de 120.000 de euro, cum să dau eu cu mătura pe stradă!?”

Una dintre cele mai râvnite bombe sexy de pe Tik Tok are probleme cu legea. Nicola Julia, căci despre ea vorbim, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan și a condus pe drumurile publice fără a deține permis auto! Bineînțeles, a fost pedepsită și i s-au dat și ore de muncă în folosul comunității, însă e revoltată și susține că nu ea cum să ajungă să măture pe stradă, după ce a investit atât în corpul ei, scrie spynews.ro .

Ca pedeapsă, Nicola Julia a primit suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, pentru o perioadă de trei ani, dar și condamnarea la închisoare cu suspendare, cât și 140 de zile de muncă în folosul comunității. Nu faptul că ar putea ajunge în arest o revoltă pe brunetă, ci mai mult faptul că trebuie să presteze 140 de zile în folosul comunității, ceea ce, spune ea, o deranjează teribil.

Tânăra susține că după ce a investit atât de mult în corpul ei, peste 120.000 de euro bani pe care i-a dat pe operații, chiar nu ar avea cum să meargă pe stradă și să facă curățenie, să dea cu mătura sau să planteze floricele, căci este destul de rușinos pentru ea.




Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană