Amalia Năstase a ajuns în pragul disperării: „În fiecare weekend sun la Poliția Română”

Amalia Năstase a ajuns în pragul disperării: „În fiecare weekend sun la Poliția Română”

Fosta soție a lui Ilie Năstase a ajuns la exasperare din cauza unui club cu care se învecinează. De șase ani, Amalia Năstase spune că trăiește un calvar și, deși a făcut numeroase reclamații, situația tot nu s-a rezolvat.

Amalia Năstase a ajuns la disperare FOTO Adevărul

Amalia Năstase a povestit într-o postare pe pagina sa de socializare cum îndură muzica la maximum, indiferent de oră, de la un club care se află în apropierea casei sale și funcționează fără autorizație, relatează Gazeta Sporturilor.

De mai bine de 6 ani de zile sun, în fiecare weekend, la Poliția Română ca să reclam faptul că un club, care nu are autorizație, face concerte, cu scenă și sonorizare la maxim în aer liber, până la 5 dimineața. Mai ilegal decât asta nu știu ce mai pot face, dar bănuiesc că nu-i interesează că ei «au spate», așa mi s-a spus.

Am făcut petiție la Primăria sectorului 1 și mi-a răspuns doamna primar Clotilde Armand că așa e (nu au autorizație de funcționare) și că Poliția va lua măsuri. Poliția mi-a răspuns că dacă mă deranjează, pot să sun la 112! Vouă nu vă e, mă, rușine? Chiar numai de combinațiile voastre vă arde?

Mi-ar fi rușine să fiu polițist la secție și să-mi râdă niște interlopi în față. M-aș face altceva. Sincer! PS: am făcut toate petițiile posibile. Nicușor Dan, e dulce somnul?!”, a scris Amalia Năstase pe contul său de socializare.

„Specificați cu exactitate ce anume reclamați”

Poliția Sectorului 1 i-a trimis un răspuns oficial. „Bună seara. Locația menționată de dumneavoastră a avut, în fiecare an, autorizație de funcționare, dar nu și pentru construirea terasei, fapt pentru care au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, atât de către colegii din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, cât și din cadrul Biroului Disciplina în Construcții.

Vă adresăm rugămintea să specificați cu exactitate ce anume reclamați în prezent, întrucât clubul la care faceți referire este deschis doar în perioada mai-octombrie. În prezent, este închis. Vă asigurăm că, la momentul oportun, vom verifica dacă locația deține toate autorizațiile necesare pentru desfășurarea specifică a activității.

Așa cum v-a mai fost transmis, vă îndrumăm să apelați Dispeceratul Poliției Locale 021.9540, disponibil 24/7, pentru o intervenție promptă, atât în situația tulburării liniștii publice, cât și în alte situații din zona noastră de competență”, au transmis reprezentanții poliției sectorului 1.

Indignată de răspunsul primit, Amalia Năstase a dat replica: „Poliția Locală Sector 1, păi nu vreți voi acum să mergem să vedem cum e închis?! Bubuie muzica de rupe și acum. Voi sunteți ok? Doamne ferește!".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu