Amanta ex-liderului unui cartel de droguri, o fostă concurentă Miss Ecuador, ucisă la comanda soției traficantului

Amanta ex-liderului unui cartel de droguri, o fostă concurentă Miss Ecuador, ucisă la comanda soției traficantului

Landy Párraga Goyburo, o fosta concurentă la Miss Ecuador și amantă a liderului unui cartel de droguri, mort recent, a fost împușcată duminică în Quevedo, la scurt timp după ce a postat pe rețelele de socializare imagini cu preparatul pe care îl consuma în restaurantul unui mall.

Landy Párraga Goyburo. FOTO Facebook Landy Párraga

Poliția ecuadoriană crede că postarea făcută de tânăra în vârstă de 23 de ani pe rețelele de socializare, în care își arătă farfuria de ceviche de caracatiță, le-a oferit ucigașilor din cartel locația sa pentru a o putea ucide, notează Daily Mail.

Landy Párraga Goyburo. FOTO facebook Landy Parraga

Landy Párraga Goyburo. FOTO facebook Landy Parraga

Asasinii ar fi fost angajați de văduva unui șef de cartel cu care fosta candidată la titlul de Miss Ecuador a avut o aventură înainte ca acesta să moară violent în închisoare.

Imaginile cu momentul morții tinerei arată cum pistolarii se apropie de masa la care mâncau Landy Párraga Goyburo și un bărbat, înainte ca unul dintre ei să o împuște de mai multe ori de la mică distanță, în timp ce celălalt a rămas de pază la ușa restaurantului.

Ambii atacatori înarmați au fugit apoi de la locul faptei.

Fostul model a rămas pe podea, într-o baltă de sânge, cu o urmă de glonț vizibilă pe coapsa dreaptă.

Poliția investighează în prezent incidentul. Anchetatorii încearcă să identifice agresorii și să stabilească motivul crimei.

Relația cu Leandro Norero

Landy Párraga a avut o relație cu Leandro Norero, fost șef al unui cartel de droguri, înainte ca acesta să fie încarcerat și ucis într-o revoltă în închisoare, în urmă cu 18 luni.

În decembrie 2023, numele ei a fost menționat într-o discuție făcută publică de Procuratura Generală în cadrul unui caz major de crimă organizată pe care îl investighează.

În respectiva discuție devenită publică, Leandro Norero îi dezvăluise unui complice, Helive Angulo, poreclit „Estimado” (când acesta i-a spus că poliția l-a întrebat despre Párraga), că dacă soția sa ar fi descoperit vreodată relația cu fosta concurentă Miss, ar fi fost „terminat”.

„Dacă soția mea află ceva despre ea, sunt terminat. Prietenul meu, numele ei nu poate ieși nicăieri. Altfel, lumea mea se va prăbuși”.

Párraga a concurat la Miss Ecuador, după ce a reprezentat provincia Los Ríos, în 2022.

Tânăra avea peste un milion de urmăritori pe conturile sale de pe rețelele de socializare și era o femeie de afaceri de mare succes, în ciuda vârstei. Deținea o firmă importatoare de bunuri de uz casnic, în timp ce își conducea propria linie de îmbrăcăminte sportivă.

Își expunea pe rețelele sale de socializare viața opulentă pe care o ducea, între călătorii în jurul lumii și mese în locuri luxoase.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?